8. marraskuuta 2018

Tästä eteenpäin tuplasti porkkanoita ponille


Koska elämä kuljettaa ja jossakin vaiheessa on todettava, ettei oikeasti itse pysty kuutena kertana
viikossa käymään Penniä liikuttamassa, tein ison päätöksen; kirjoitin vuokraajailmoituksen ja olin valmis viimein jakamaan ponini jonkun muun kanssa. Ehkä vähän radikaalinkin ilmoituksen myötä ei kenestäkään kuulunut kahteen viikkoon ja olin miltein jo luovuttanut koko homman suhteen ja miettinyt itsekseen onko tämä edes järkevää.

Kävin läpi ajatusta siitä, että löydänkö ikinä niin mukavaa ja samanhenkistä ihmistä, joka ymmärtäisi myös Pennin sielunelämää. Samaten se, että olen aina pitänyt Penniä niin omanani, että sen "jakaminen" tuntui osittain haastavalta, koska ikinä ei tiedä jos joku tulee ja pilaakin koko työni sen kanssa.

Kaksi viikkoa myöhemmin kuitenkin minuun otti yhteyttä Minna, joka kertoi työskennelleensä ihan samanmoisen ponin kanssa kuin Penni. Ilahduin yhteydenotosta ja sovittiinkin hetimiten Pennin tapaaminen. Jännityksellä odotin mitä vastassa on, mutta en pettynyt!

Minna on nyt käynyt ratsastamassa Pennillä muutamia kertoja ja yhteistyö todellakin sujuu! On aivan mahtavaa kun pääsee itsekin näkemään omaa ponia liikkeessä ja mikä parhainta; Penni otti myös hänet niin hyvin vastaan. Ihminen, jolle Penni ei ole edes temppuilut pahemmin. Olen otettu siitä, että joku tahtoo myös viedä ponia kanssani eteenpäin ja meillä on niin samantapaiset ajatukset kaikesta, ettei tarvitse pahemmin pohtia, pärjääkö Minna Pennin kanssa.
Eilen parivaljakko jopa hyppäsi muutaman esteen ja ai että kun oli ihanaa nähdä Penni taas niin onnesta soikeana! Poni on muutenkin ollut tosi innokkaana lähdössä hommiin ja pikku hiljaa liikutuskerratkin saadaan taas siihen ideaaliin 4-6 kertaa viikossa. Liikutuskerta nyt tosin voi olla vain kävelyäkin, mutta kuitenkin. Hienointa on, että Penni tulee pihatosta ihan vastaan, meitä kumpaakin, kun menemme sitä hakemaan!

Minnan jälkeen minuun otti pari muutakin ihmistä yhteyttä, mutta eipä tarvinnut enää asiaa miettiä. Löysimme oikeasti ihan täydellisen vuokraajan ja odotan vain totaali innolla, mihin me viedä yhdessä päästään! Ja pakko myöntää, että on taas mukavaa kun voi jakaa ajatuksiaan jonkun kanssa ja on ollut ihanaa saada uusi kaveri itsellenikin.

Voidaankin alkaa harjoittelemaan heti trailerin kanssa.
Kahdella auktoriteetin omaavalla ponitytöllä on kuitenkin tuplasti enemmän porkkanoita taskussa.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että teille löytyi hyvä vuokraaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä lottovoitto! Voikin alkaa seuraavaksi lottoamaan satulan kanssa :'D

   Poista
 2. Hyvät vuokraajat on kyllä painonsa arvoista kultaa! ♥

  Meilläkin kävi älyttömän hyvä tuuri, kun kaverin tyttö alkoi vuokraamaan Karkkia. Harmi vaan, että Karkki aloitti juuri saikuttelun, juuri kun vuokraaja alkoi tulemaan tutuksi Karkin kanssa ja heille oli suunnitteilla valmennuksia. Mutta onneksi kohta voidaan jatkaa taas entistä ehompana! Parastahan tässä on se, että tämä kyseinen neitokainen pelasti mut pulasta ja syysloman aikana hoiti melkein kokonaan Karkin, kun itse aloitin uudessa työpaikassa. Ei voi kuin hehkuttaa tätä neitokaista. ♥ :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta on just ettei tarvii itse niin huolehtia ja voi nauttia itsekin elämästä ilman ajatusta "eipä ponikaan liiku tänään". Tekee älyttömän iloiseksi myös se, että on kiva päästä näkemään omaa hevostakin liikkeessä kun ei aikaisemmin ole kauheen usein onnistunut! Kyllä pitää arvostaa tätä ja pitää kynsin ja kavioin kiinni 💕

   Poista
 3. Ihanaa, että löysit sopivan vuokraajan Pennille, , vuokraaja varmasti helpottaa myös sunkin arkea, kun on kaveri apuna. Tsemppiä teille kolmelle tuleviin seikkailuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se helpottaa, toivottavasti saadaan seikkailla pitkään näin :)

   Poista