Sivut

25. heinäkuuta 2016

Poroksi poltettuja paarmoja


Ollaan nyt panostettu suuresti tohon ratsastamiseen ja voisin jopa sanoa, että tämähän alkaa sujumaan! Vannon, että kun sanon nyt näin, ensi kerta on varmasti täynnä jekkuja. Penni vois kyllä kohta keksiä jo uuden tempun.. toi jumitus ja pukittelu on jo aika menneen kesän kärpäsiä!

Tuo meidän kosmeettinen vaivakin on jo parempi, yhdessä yössäkin oli tapahtunut suuri muutos!Poni on alkanut liikkumaan paremmin omalla moottorilla ja se hakee mukavasti tuntumalle. Olenkin nyt ottanut tavoitteeksi antaa enemmän ohjaa ja näin ollen jättänyt Pennin työskentelemään ihan itse. Minä vain päätän tahdin ja menosuunnan. Olen huomannut jo suuren muutoksen siinä, että Penni ei paina kädelle niin pahasti. Samaten pohjeavut tuntuvat, että ovat menneet paremmin perille.

Mutta sitten kun ollaan saatu jotain kuntoon, niin kyllähän nyt seuraava ongelma täytyy takataskussa olla.... Nimittäin satula. Melkein tekisi mieli rukoilla, että ponin selkä ei olisi enää niin vaikea ja siihen löytyisi helposti uusi satula. Rukouksiini vaan ei varmaan vastata, epäilempä näin. Meille on nyt tulossa yksi estesatula testiin ja etsiskelen kovalla tahdilla sovitettavia. Meidän oma Barnsby on tällä hetkellä myynnissä.
Myynnissä on myöskin ne meidän megakalliit ja hienot PS of Swedenin suitset. Tarkoituksena olisi saada vaihdettua ne nyt cob kokoisiin tai tosiaan saada myytyä. Toivon nyt, että pysyttelemme kuitenkin tässä mustassa nahan värissä. En ole vielä oikein saanut silmääni tottumaan ruskeaankaan. Toisaalta tärkeintä on nyt löytää sitten se sopiva satula, pääasia on, ettei se ole väriltään pinkki.

Eipä meille sen koommin mitään erilaista sitten kuulukaan. Tänään me vaan nautittiin toistemme seurasta, istuskelin pihatossa Pennin turvan alla paistatellen päivää ja toinen nukkui. Tuli taas niin onnellinen tunne. Silittelin ja rapsuttelin karvakorvaa leuasta ja turvasta.

Toivommekin yhdessä, että ötökät paistuisivat hengiltä näillä kuumuuksilla.

8 kommenttia:

 1. Tehän meette tosi mageesti! 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän se alkaa näyttämään jo paljon paremmin ratsulta! :D

   Poista
 2. Hyvin meette! Teetkö muuten jokaiseen kuvaan ton vesileiman yksittäin vai jollain sovelluksella? :-)
  Shetlanninponienelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän ei ole vielä kehitetty sovellusta, kumpa olisikin :D eli kyllä, käyn jokaisen kuvan läpi ja länttään vesileimat jokaiseen erikseen :)

   Poista
 3. Tosi hyvä postaus! Te ootte kehittyny valtavasti, niin kun itse sanoitkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että muidenkin silmään näkyy kehitystä! :)

   Poista
 4. Sulla on kyllä niin upea blogi, vitsit... Toodella hyvä postaus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei.. Kiitos kovasti tästä kommentista. Piristit iltaani suuresti!

   Poista