Sivut

21. heinäkuuta 2017

Heinäkuun kriisi


On se jotenkin niin jännää, että Penni toimii aina todella hyvin... Kun sataa. Ja sitten välillä aurinkoisellakin säällä. Esimerkiksi tällöin kun nämä kuvat on otettu eli 18.7. Tuo päivämäärä kauhistuttaa kesästä nauttijaa, joka odottelee edelleen edes kesän alkua. Penni tosin on ottanut niistä yksittäisistä ihanista päivistä kaiken ilon irti ja todennut, ettei todellakaan tee mitään. Liian kaunis päivän töihin. Ratsastaja pää punaisena yrittänyt kertoa, että kun olisi kiva sellaisella kivalla säällä.

Mutta ehei, mun täytyy vain olla sokeriton versio ja mennä vesisateella.Mummo ratissa!

Syksy voisi siis ponin osalta jo tulla. Ja sitten syksyn jälkeen taas kevät kiitos, koska talvet ovat pitkiä, tylsiä ja aina niin synkkiä. Oli lunta tai ei. On vain aika järkyttävää tajuta, että tämäkin vuosi on jo "voiton" puolella ja tuntuu, ettei enää pysy edes kuukausissa kiinni. Saanen olla vähän ikäkriisissäkin, vaikken nyt varsinaisesti olekaan; mitä tämä ajan kuluminen on sitten muutaman vuoden päästä!? Entäs kolmekymppisenä?!SE OLI PAARMA JOS MULTA KYSYTÄÄN T. Penni


Sen verran oon nyt kuitenkin ponin liikutuksen osalta keskittynyt laukkoihin ja lisättyihin raveihin, että oikeasti hymyilyttää ponin toimiminen. Lisätyn ravin harjoitteleminen on hauskaa kun Penni jo ymmärtää lähteä eteen, mutta itse askeleen venyttäminen vaatii vielä vähän hiomista. Laukkoihin ollaan keskitytty lähinnä vauhdin puolesta ettei laukka lössähtäisi niin nelitahtiseksi. Sitä kautta kokeilin myös kaheksikko tyyppisesti vastalaukkoja ja ai että sitä oloa kun Penni ei edes kyseenalaistanut testausta! Eihän se nyt koottua ollut tai mitenkään rallituksesta poikkeavaa, mutta kenties noistakin on hyötyä loppupeleissä laukan harjoittelun suhteen! Ratsastajalla kehitettävänä osa-alueena on osata istua pompottavammassa ravissa. Ehheh.Mutta mitäpä muuta meille.. Eipä meille mitään. Hampilääkäri aika peruuntui tai siis kontrolliaika eikä me kisoihinkaan päästy toistaiseksi. Intoa riittäisi kyllä lähteä johonkin elokuussa, mutta kaikki riippuu kaikista muista ja minähän lyöttäydyn vain mukaan jos joku muu on menossa. Luulisi, että viimeistään syyskuussa edes yhdissä kisoissa käydään. Toivon näin, koska toinen Been startti todellakin houkuttaa.


Toivoisinkin, että jos jollakin pilkahtaa päähän jotakin ideoita tai toiveita, mitä haluaisi täällä lukea, niin ilmoittaisi asiasta. Olisin ikionnellinen jos inspiroituisin oikeasti kirjoittamaan jostakin asiasta perin pohjin tai ylipäätään tekisin postauksesta aiheesta, joka kiinnostaisi teitä todella.
Pidetään nyt silti vielä vähän edes kiinni niistä kesätunnelmista ja nautitaan.

Vaikka sitten niistä sadepäivistä; poni kun toimii silloin.

11 kommenttia:

 1. Ihan hullua, että tämäkin kesä on kohta taputeltu, aika menee pelottavan nopeasti! Noi kuvat on ihan hirmu kivoja, kesän vakiotaivas näyttää tosi hienolta kun Penni on niin vaalea! Tsemppiä sadesään treeneihin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Kohta mäkin oon viiskymmentä enkä edes huomaa.. :D Mutta kiitos tsempeistä, niitä todellakin sadesäähän tarvitaan :'D

   Poista
 2. Olen niin samaa mieltä kanssasi talvesta. Just valittelin omassa blogissa tätä kesäsäätä, mutta ehkä se toimi kun kaikkialle muualle Suomeen luvataan ensi viikoksi kesää paitsi tänne? P.S. Kun täyttää kolkyt, aika lakkaa kulkemasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtalotovereita <3 ensi viikoksi luvataan kesää kun ei taas oo samallalailla aikaa kun työt jatkuu :D niinhän se menee. Aina. Mutta hei kiitos tiedosta, en nyt tiedä pitääkö tota sotte oottaa vai eikö pidä :'D

   Poista
  2. No ei kannata, mutta siihen ei kuole vaikka niin ehkä ensin luulee :D

   Poista
 3. Ootte kyl kehittyny ihan super paljon lyhyen ajan sisällä! ♥
  Hyvä te!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jotenkin ite huomaa kehitystä ilman miettimättä mutta kaipa me ollaan kehitytty kun moni sitä puhuu! Kiitos kommentista <3

   Poista
 4. Uu mikä kouluponi, kuvien perusteella näyttää menevän tosi hyvin! Mulla ei ole mitään erityisiä toiveita mitä tänne haluaisin ilmestyvän mutta toki joku palanen sun ja Pennin arjesta olisi mielenkiintoista nähdä, kuvana taikka videona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! :) Penni oli tähän päivään asti tosi kiva ratsastaa, huomenna palautetaan se maanpinnalle ratsuttajan voimin :D mutta mun täytyy kehittää jotakin jutun tynkää, ehkä inspis herääkin! ;)

   Poista
 5. Sult ei ol tullu viel videoi nii joku videon pätkä sun tallipäivästä! :) ootte kehittyny hirveesti, penni on hieno poniponteva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videonpätkä löytyy tällä hetkellä instagramista meidän menosta! Varsinaisia tallipäivä postauksia en valitettavasti aio toteuttaa omista syistäni. Oli kuitenkin aika rohkea teko laittaa videota jo instaan koska enpä ole ikinä meidän arkimenosta pahemmin mitään laitellut :D

   Kiitos kuitenkin hurjasti kehuista :) Penni on, silloin kun sitä huvittaa olla hieno :D

   Poista