Sivut

10. kesäkuuta 2018

Nautintoa täysin mahoin


Monen ponin paras vuodenaika on laidunaika.
Meille se on ollut narun päässä syöttämistä ja toivomista, ettei vihreän katsominen lihottaisi.

Tänä kesänä on kuitenkin myös Pennin vuoro nauttia.
Ja eilen se aikakausi alkoi.

Voinen vain arvata, miten suunnattomasti tuo ponineiti nauttii olostansa kuivalla preerialaitumella, mutta eipähän ainakaan pääse lihomaan muodottomaksi. Ehkä. Heitän toivomuskaivoon lantin, että liikutusmotivaationi riittää hakemaan ponia laitumelta töihinkin. Saa toki nyt muutaman päivän tuulettaa tyhjää päätänsä. Niin kuin minäkin.

No, oikeastaan uskon, että tuo oikeasti nauttii olostansa täysin mahoin. Ei epäilystäkään ainakaan kuvien perusteella. Pennihän ei nyt ole moneen vuoteen nähnytkään laidunta, tai on, mutta vain toisia hevosia siellä. Olen iloinen, että onnistui tämmöinen järjestely jo syödystä laitumesta. Onhan se kuitenkin ihan tervettä päästä nauttimaan olostaan ja saa tehdä juuri sitä mitä rakastaa. Syödä.

Toivottavasti muistaa juodakin välillä.

Ei tuo edes tiennyt mihin oltiin menossa, mutta ekana se tahtoi silti marssia.


Ensimmäinen lähtö. Pierupilvi seuraa perässä.Peura? Gaselli? Ehei, Penni.

"Tänne mä jäääään..."4 kommenttia:

 1. Ihana, onnellinen Penni <3 Aivan mahtavia kuviakin, näitä on ilo katsella!

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitoksia! 😁 Eiköhän näitä tulla näkemään lisääkin, ainakin niitä ruokailukuvia! Mutta onnellinen Penni näytti miltein arabilta; ei siis epäilystäkään ilottomuudesta! 😍

   Poista
 2. Oi, niin ihana nauttivainen Penni! Mahtavaa, että saitte järjesteltyä Penninkin laitumelle, sillä onhan se kesäisin niiden parasta aikka! Tosi kivoja kuvia oot saanu otettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penni lomailee koska minäkin lomailen huomisesta lähtien, kyllä varmasti aivot nollaantuu niin ettei muista enää miten kuljetaan mihinkään suuntaan 😂 mutta kiitoksia, täytyisi ottaa kameraa mukaan ja ikuistaa väsynytkin poni pitkästä aikaa 😊

   Poista