Sivut

13. tammikuuta 2016

Pedikyyri-Penni

Loimi saapui toissa päivänä postiin ja eilen kokeiltiin sitten, että riksahtaako loimi heti kättelyssä ratki. Ei onneksi. Se oli juuri sopiva, ehkä ois voinu viisi senttiä lisätä mittaan jopa, mutta kyllähän se nyt ajaa asiansa. Ainoa asia mikä enää jännittää on se, että onko loimi tänään ehjä kun sen jätin ponille yöksi päälle.

Pennihän tarkenee kyllä ulkona ilman loimea, mutta lumisateen takia sen sille laitoin. Aion tänään ratsastaa ja jäiseen ponin selkään ei tekis mieli satulaa heittää. Penni ei ainakaan mitään vastalausetta loimelle antanut, että ehkäpä se miellytti myös sen (väri)silmää.


Saatiin myös uudet talvikengät ja minä sain ihan ikioman uuden laskun. Penni oli taas tosi kiltti ja kengittäjäkin tykkää. Kaviolaatukin on hyvä, eikä ollut kasvaneet kynnet paljon mitään. Voidaan siis vähän pidentää kengitysväliä jos tuntuu, ettei ne kasva! Pedikyyri siis menee varmaan ainakin maaliskuun puolväliin, toivottavasti.

Fyssari joutui ikäväkseni perumaan tulonsa, mutta aika siirtyi viikolla ja yhdellä tunnilla eteenpäin. Toivottavasti ensi viikolla onnistuisi! Odotan jo innolla, että pääsen taas kuulemaan onko ponissa tapahtunut yhtikäs mitään muutosta. Samalla se varmastikin pääsee kunnon selkätreeniin mikä toki on tosi positiivinen asia! Olisipa se selkä on kunnossa täysin...

Lauantaille saatiin ratsastustunti järkättyä. Mennään Nean ja Ressun mukaan ja katsotaan kumpi poni osaa käyttäytyä paremmin. Saan varmasti ainakin jossakin kohti hävetä silmät päästäni, mutta ei se mitään. Positiivista on, että me ollaan silti menty paljon eteenpäin ja tunneilla käynti sillon tällön voi tehä hyvää. Kenties voi poikia jopa säännöllisempää jos tuntuu, että homma luistaa?!

Odotan innolla jonkun ulkopuolisen mielipidettä.
Kumpa Penni vaan ymmärtäisi silloin myös liikkua hienosti. 

2 kommenttia: