Sivut

17. maaliskuuta 2016

Iloisen hikistä menoa

Maanantaina 14.3. otimme vielä viimeisen päivän ratsastukset ennen harmittavaa leikkausta. Penni oli oikein mukava ratsastaa, jälleen, vaikkakin selkeästi se lämpeni hitaasti ja toimi vasta Nealla paremmin! Tai sitten kyse on vain ratsastajan taidoista... Hmm... Kuitenkin, kuvakatsaus luvassa, sillä vähän huonon olon takia en jaksa kirjoitella sen enempää. Eikä tässä pahemmin olisikaan kirjoitettavaa.

Hengissä ollaan ja Penniä kävin jo katsomassakin. Ei ponitytöt kauaa tallilta suostu pois olemaan!Ilonen ratsastaja!Ja iloinen, hikinen, ratsu!

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja kivoja kuvia! Ihanan väriset nuo ratsastushousut! :)

  - Mimmi / Elämäni valttikortti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jep muakin toi väri miellyttää :D samaa sarjaa satulahuovan kanssa :D

   Poista
 2. Kauheeta mitä pönötyskuvia :D Paitsi että istunko mä Pennin kyydissä suoremmassa kun Ressun? Wou. Mut pönötän silti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istut :D ja Penniki tykkää selvästi :D ja hei pönötys on viel iha jees, mut mun ilmeet on kyllä mahtavia. Arvaa montako kuvaa hylkäsin mun ilmeen takia.... :'D vois opetella ratsastaa neutraalilla ilmeellä!

   Poista
 3. Penni on kyllä vaan ihanan näkönen! Kiva tää postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penni kiittää :) ja hyvä että tälläsetkin miellyttää!

   Poista
 4. Ihana postaus mitä ihanimpien kuvien kera! Ulkoasusi miellyttää silmääni ja nimi on ihanan omaperäinen! Jään ehdottomasti seuraamaan! ;)

  www.ponityttoseikkaileee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kiitos kehuista! Ihanaa saada uusia seuraajia ;) selailen sunkin blogia kun kerkiän paremmin ja tuun kommentoimaan sinne päin myös :)

   Poista