Sivut

21. maaliskuuta 2016

Kyllä mä osaan, vaikka silmät ummessa


Harvinaisen innostunut ponineiti oli eilen ratsastustunnilla. Päätin jakaa kuvat moneen postaukseen, koska voin sanoa, ettette te jaksaisi katsoa lähempää sataa kuvaa jokaisesta askellajista, jokaisesta kuvakulmasta. Aloitetaan siis leppoisilla kuvilla ja katsotaan mitä voisin kehittää muihin postauksiin kuvien lisäksi.
Onko ideoita?


Niin kuin kuvista huomaa, Penni osaa nää hommat vaikka silmät ummessa. Tässäkin on kuitenkin vain murto-osa niistä silmät kiinni -kuvista. Onnistuneet asennot ja korvat jokseenkin oikein päin, mutta tottakai ponilla on silmät kiinni! Taisi aurinko häikäistä tai sitten oikeasti homma oli niin helppoa. Tanssimista suoraan sanottuna.


 Ravi ja käynti onnistui nähtävästi todella näyttävästi, mutta hei laukkakin meni siinä samalla! Onkohan tämä sitä sellaista pilvilinnoilla laukkailemista?Jotta ei mene liikaa tanssimisen puolelle tai ylipäätään kamalan kehuskelun piikkiin, näytettäköön nämä muutama muuliaasi kuvakin. Olisi noita saattanut saada enemmänkin, mutta blogihan on vain pintaraapaisu meidän elämään, eikös se niin ollut?
Jottei Penni loukkaannu, päätetään tämä kuitenkin ihan edustavaan kuvaan.

2 kommenttia:

  1. Kumpikohan noissa muuliaasi -kuvissa on se muuliaasi? Epäilen kovasti kuskia... Tai ehkä molemmat? :D

    VastaaPoista