Sivut

10. kesäkuuta 2016

Notkeaksi rotaksi?
Uudenuutukaiset ostokset, kyllä taas kelpaa!


Keskiviikkona saatiin ihan uudet, kiiltävät popot! Niillä olikin sitten kiva käydä testaamassa asfalttitiellä käppäilyä, eikä Penni sanonut edes ohittavasta rekasta paljon mitään! Kävelylenkiksi en kyllä sitä olisi kutsunut, poni pikemminkin hölkkäsi koko reissun. Mahti suoritus silti ponilta!


Nätti. Erittäin kaunis valioyksilö.


Pahempaa auringonpalvojaa en ole ikinä nähnyt. Naatiskelija.

Loppuviikoksi tälle palvojalle on kuitenkin tiedossa töitä niin esteiden kuin kouluväännönkin puolesta. Eilen juoksutuksessa irtosi jo huomattavasti parempaa ravia ja laukkaa, joten odotukset ovat korkealla! Samaten Kannuksen toista hoitokertaa odotellaan innolla. Josko ponista vaikka saataisiin vielä notkea rotta!

Tosin ihan notkea ponikin riittänee. Sillä on helpompi harrastaa ratsastusta.

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja tosiaan, rotat ei kauheasti ratsastusharrastuksessa auta;)

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia! Ja sä otat aina niin hyviä kuvia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tai sitten vaan osuu hyvälle sekunnille liipasimen painaminen :D mutta kiitos kiitos silti isosti :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Minusta juuri tuollainen on hauskaa, että kuvaa jotain yhtä asiaa/kohtaa vaikka hevosessa kuten silmää, sieraimia yms. :)

  VastaaPoista
 4. Ompas kivan näköinen huopa! Pakko kysyä, että mistä olet ostanut tuon? :D Minitsen vielä samaan kommenttiin, että tää on todella kivan värinen hevonen + nää kuvat on hienoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ostettu Vantaan Horzelta :D mä ihastuin siihen ihan täysin! Ja kiitämme, vaikkakin saamme varmaan kiittää ponin geenejä väristä :D

   Poista