Sivut

21. syyskuuta 2016

Massapostaus: Linkkaa blogisi!Tälle aiheelle on ollut jumalattomasti kysyntää, joten päätin sitten, että olkoon... Tehdään teille linkkaa blogisi -postaus! Olen huono näissä massapostauksissa, mutta yritetään ja katsotaan mitä tästä tulee. Listasin pienen "kriteerit" listan, jotta osallistuminen ei olisi niin helppoa.

 • Onhan blogisi hevosblogi? Olen huono lukemaan mitään muunlaisia blogeja, joten suosiolla ne voi melkeimpä jättää pois. Eläinaiheiset ja valokuvapainoitteiset vielä menevät.
 • Onhan blogissasi suht paljon kuvia? En jaksa lukea pelkkiä valmennuspainoitteisia tekstejä, joihin ei ole upotettu yhtäkään kuvaa. Arvostan kuvien laatua ja kuvien paljoutta.
 • Jaksathan päivittää blogiasi? Jos edellinen postaus on tämän vuoden helmikuulta, en liity lukijaksi.
 • Kirjoitathan pienen esittelyn linkkisi kaveriksi? Tietäisi edes vähän mihin on joutumassa...
 • Osaathan käyttää alla olevaa koodia, jotta blogit olisivat siististi kommenteissa?
  <a href="http://www.bloginosoite">blogin nimi</a> 


Lukijamäärällä tai teidän kirjoittajien iällä ei ole väliä!

Osallistumisaikaa annan teille ensi viikon tiistaihin asti eli viimeinen linkkauspäivä on 27.9.2016 ja sen jälkeen tulleet linkit poistan armotta. Yritän myös valita blogeistanne TOP 5 -listan, joista teen oman postauksen. Edellytän kuitenkin, että olet minun blogini lukija, jotta pääset tuolle listalle.

Kopioi koodipätkä, aseta blogisi osoite ja nimi, kirjoita esittely ja paina julkaise!

Eikun linkkailemaan!

24 kommenttia:

 1. Melkein mestari
  17-v kirjoittaja ja 7-v ratsutamma, treenaillaan hiljalleen kohti kisoja esteratsastuksen puolella :)

  VastaaPoista
 2. Doma Natural - Yhdessä Oppien
  Hevosblogi, jonka kirjoittaja aikuinen espanjalaistunut ikinuori :D Blogi on pitkälti aikuiseksi asti vapaana eläneen arabin kouluttamista. Pikkuhiljaa aletaan treenailla matkakisoihin ja muuta jännää :) Postauksia on enemmän tai vähemmän viikottain useampikin eikä ne ole pelkkää tekstiä.

  VastaaPoista
 3. ruskein silmin

  Ruskein silmin on tarina -01 syntyneestä Emmasta joka seuraa unelmiaan kuin hai laivaa. Mukana hevosten lisäksi myös muutamia pienempiä tassuja ja ratsastuskouluelämän vastapainoksi muutamia muita aiheita.

  Löysin blogisi vasta äsken jalustin.netin kautta tämän postauksen avulla. Hieno ulkoasu ja todella kivoja tekstejä ja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kehuista! Linkkisi ei toiminut, mutta blogisi onkin jo lukulistallani ;)

   Poista
 4. Trust is about us
  Luoja tietää, toimiiko tuo linkki nyt alkuunkaan, olen huono näissä! :D
  Trust is about us on tavallisen hevosharrastajan blogi, josta löytyy enimmäkseen ratsastuspostauksia, mutta osallistun myös postaushaasteisiin ja niiden tiimoilta blogissa onkin myös muita juttuja, kuin hörinöitä tunneista. Blogissani on paljon kuvia tukemassa tekstiä, jota on kyllä sitäkin yleensä melko runsaanlaisesti, kuten varmaan tästäkin kommentista jo huomaa- en osaa olla lyhytsanainen. Blogiin julkaisen välillä myös videoita, ja etenkin näin talven aikana ja valokuvien ottamisen hankaloituessa, blogin kuvasisältö harvenee ja videokoosteet lisääntyvät- mutta todistusaineistoa on jossain muodossa kuitenkin kaikissa postauksissa! Blogi ei ole painottunut este- tai kouluratsastuksen pariin, mutta ratsastan estepainotteisella tunnilla :)
  Tässä vielä varmuudeksi vakuudeksi linkki, jos tuo hyvän kympin yritykseni ei toimikaan: http://siirixo.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 5. Pörheää Menoa


  Blogissa on mukanan tuntien vakkariratsu, kisaponi, nuorehko ponitamma Ferrari, jonka kanssa tie on vasta alussa. Kaikki ei aina ole ruusuista, mutta kaikesta voi oppia!
  Toisena päätähtenä on pieni koira, Pörri, jonka kanssa harrastellaan, kävellään metsässä ja vietetään aikaa :3

  VastaaPoista
 6. Stina från Vindäng

  Valokuvapainotteinen blogi villistä ja vilkkaasta islanninhevostammasta Stinasta, jolla on enemmän vauhtia kuin järkeä. Stinan kanssa touhuillaan askellajiratsastuksen parissa, nautitaan vielä toistaiseksi pihattoelämästä, ja harjoitellaan mm. trailerimatkustamista ahkerasti. Blogi täyttyy ihan jostain muusta, kuin valmennuspostauksista.

  VastaaPoista
 7. Outoa menoa

  Blogi kertoo vuonna 2003 syntyneestä Tiiasta sekä 2007 syntyneestä suomenhevos projekti Iikorista. Blogiin tulee postauksia laidasta laitaan!

  VastaaPoista
 8. Better than Pearls

  Blogi kertoo omakasvattien, ihanien suomenhevosten Nitan ja Pomon elämästä ja kultaisilla tiilillä pedatusta tiestä kohti timanttista tähteyttä. Mukana hommissa on myös welsh cob-tammavarsa Tilda joka saapuu vahvistukseen marraskuussa. Suomenhevosiin keskittynyt blogi jossa toisinaan asiaa myös jalostukseen liittyen.

  VastaaPoista
 9. Waldgeistory

  Mun blogia kerroitkin jo lukevasi, mutta linkitetään se nyt silti. ;)

  Blogi kertoo mun ja oman hevoseni, Waltsun, arjesta. Meidän tavoitteena on valmentautua ja kilpailla kouluratsastuksen parissa, pääosin helpon B'n luokkia. Joskus satunnaisesti mennään varmuuden vuoksi vielä helpon C'n ratojakin. Blogissa kerron meidän arjen asioita laidasta laitaan, eli blogi ei pyöri pelkästään valmennusten ja kilpailujen ympärillä. :)

  VastaaPoista
 10. <a href="lahtolinjaylitetty.blogspot.com>Lähtölinja ylitetty</a>
  Blogi kertoo minun treenailuistani pienellä ratsastuskoululla, pääosin olen treenannut esteitä, mutta nykyään koulukin on alkanut maistua ja loppuvuodesta olisikin suunnitelmissa startata jokin koululuokka. Mukaan mahtuu vaihtelevasti muitakin hevosia, mm. yksityisiä tai toisten tallien. Myöskin kilpailuissa käyn vaihtelevasti, seuraava postaus onkin kisapostaus. Postauksia yritän saada kerran pari viikossa ulos, mutta aina se ei valitettavasti onnistu. Myöskin kuvia on joka postauksessa, mutta talvea kohti niitä on tietenkin vaikeampi saada pimeän vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekassa kommentissa linkki ois ilmeisesti toiminut, mutta kerkesin sen poistaa, tuohon se ei sitte onnistunutkaan :D

   Poista
 11. <a href="lahtolinjaylitetty.blogspot.com>Lähtölinja ylitetty</a>
  Blogi kertoo minun treenailuistani pienellä ratsastuskoululla, pääosin olen treenannut esteitä, mutta nykyään koulukin on alkanut maistua ja loppuvuodesta olisikin suunnitelmissa startata jokin koululuokka. Mukaan mahtuu vaihtelevasti muitakin hevosia, mm. yksityisiä tai toisten tallien. Myöskin kilpailuissa käyn vaihtelevasti, seuraava postaus onkin kisapostaus. Postauksia yritän saada kerran pari viikossa ulos, mutta aina se ei valitettavasti onnistu. Myöskin kuvia on joka postauksessa, mutta talvea kohti niitä on tietenkin vaikeampi saada pimeän vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuttuu yhdet hipsut tuosta, siksi ei nyt pelitä! :)

   Poista
 12. Katkottuja Oksia

  Olet ehkä jo jotenkin kärryillä blogini sisällöstä, mutta tosiaan kertoo -95 syntyisen heppatytön hevoselämästä eli ratsastuskoulun tunneista, ex-naapurin arabin ja vuoniksen koulutuksesta (harvemmin nykyään) ja pian varmaan kerron myös vuokravuonikseni touhuista.
  Mielelläni kirjoittaisin postauksia kunnon ratsastuskuvilla, mutta koska olen vasta jonkun aikaa sitten muuttanut tänne, en ole vielä saanut kavereita, joten kuvaajana toimii poikaystävä joka suostuu lähtemään mukaan joskus ja jouluna eli tosi harvoin. Kuvia on kuitenkin aina, joko kännykällä otettuja, aiemmin tunnilta otettuja tai omaottamiani jonkun muun tunnilta. :)

  VastaaPoista
 13. Hymyillen Huomiseen
  Blogi kertoo 16-vuotiaan tytön hevoselämästä, johon mahtuu mukaan erilaisia kaviokkaita kuten esimerkiksi ex-ravuri ja isompi poni. Tämän lisäksi blogiin saattaa tulla silloin tällöin kuvapostauksia, koska onhan valokuvauskin minulle tärkeä harrastus.

  VastaaPoista
 14. koikkaloikkasia

  Olen 15, pian 16 vuotias blogin kirjoittaja. Ennen kirjoitin puoliksi omasta ponistani Ressusta, mutta myytyämme ponin blogin sisältö on siirtynyt enemmän ratsastuskoulupainotteiseksi. Olen siis ratsastuskoulun edustusryhmässä ja sen lisäksi liikutan 2 eri hevosta. Blogi on aktiivisen epäaktiivinen joten pistausten välissä saattaa olla 2 päivää tai kuukausi. Pyrin kirjoittamaan mahdollisimman usein mutta kuvat ovat yleensä suurin ongelma miksi postaus väli saattaa välillä kasvaa.

  VastaaPoista
 15. Askel kohti unelmia

  Blogissa seurataan Pohjois-Pohjanmaalaisen, vannoneen esteratsastajan ja loppukeväästä ostetun ensimmäisen oman hevosen arkea ja kehitystä. Lajina meillä on esteratsastus, jossa valmentaudutaan tavoitteelisesti ja ollaan jo päästy aloittelemaan kisauraa 90-100cm tasolla. Blogia kirjoitan suhteelisen säännölliesti, kuvatilanteesta riippuen laadukkaiden kuvien kera.

  Blogisi löytyi sattumalta Jalustin.netistä, ja heti silmään osui ihanat kuvat! Blogi on muutenkin kaikin puolin hyvä, sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista
 16. Ajatuksen voimalla

  Viime aikoina valitettavasti epäaktiivisempi, mutta edelleen blogielämän epävakaassa kelkassa keikkuva blogi! :)

  VastaaPoista
 17. Eläimet sydämessä

  Blogi kertoo 13 vuotiaan ratsastusharrastuksesta, sekä mukana myös lifestyle postauksia, sekä postauksia meidän perheen koirasta Lorusta! Blogissa myös paljon kuvia ja joskus videoitakin, kunhan aina hyvät materiaalit saadaan!

  VastaaPoista