Sivut

13. syyskuuta 2016

Tasolla ruohonjuuri

Olen todennut sataan kertaan sen, ettei Pennillä ole asiaa ratsastaa jos ei ole itsellä sellainen fiilis, että sen kanssa jaksaa keskustella asioista. Eilen kuitenkin voisin sanoa, että oli jotenkin tosi rentouttavaa oikeasti tosi pitkän ajan jälkeen mennä kentälle, vähän pyöräyttää ympyröitä ja testata askellajit läpi. Ilman satulaa. Ja ilman suurempia vastalauseita.

Kaverini ratsasti Pennin toissapäivänä ja sai sen mukavasti kuulolle. Meno näytti mukavalta, mutta itselle ei nyt vain oikein herää se fiilis, että "hei, ratsastatetaan!" vaan haluaisin vain hömpötellä menemään. Toisaalta koko selkään nousu tuottaa jo ajatustasoltaan tuskaa. Huvittavinta tässä on, että ollaan sunnuntaina menossa näyttäytymään maailmalla ja olisihan se kiva, että nappulat olisivat edes suunnilleen kohdillaan. Sitä intoa siis odotellessa. Jos se viimeistään edes lauantaina tulisi esille.


Jokseenkin myös into blogia kohtaan nousee, mutta mulla ei ole teille oikeastaan mitään kirjoitettavaa, enkä ole edes vaivautunut kuvailemaan mitään. Muutaman kuvan sillon tällön räpsäissyt ja nekin suurimmaksi osaksi muista hevosista. Syksyä kohti mennään, ehkäpä jonain päivänä otan kameran kauniiseen kätöseeni ja pompin tuonne pihalle. Tai jos saisin jonkun taas kuvaamaan meidän ratsastusta.

Haluaisin siis postausideoita. Tahtoisin myös kovasti ratsastusmotivaatiota ja intoa kuvata edes punaisia vaahteran lehtiä.
Jos jollain on tälläistä, voin laittaa osoitteen sähköpostilla, jonne halua, tahtoa ja intoa voi lähettää.

Penni puolestaan piristää jokaista mun päivää ja saa aina elämään edes sen hetken siinä. Juuri siinä hetkessä. Se jaksaa tulla portille vastaan, vaikka tiedänkin sen näkevän minut vain isona porkkanana. On ilo nähdä sen liikkuvan mukavasti jonkun muun alla ja on aina yhtä hienoa saada se itsellä menemään nätisti. Tajuta, että ei olekaan niin ruohonjuuritason ratsastaja, kuin luulee. Ehkäpä siis se intokin ponnahtaa niistä ruohonjuurista pian ylöspäin.

Harmi vain, että on syksy ja ruohokin kellastuu.

8 kommenttia:

 1. Hyvä postaus, kiva tälläinen hölöttelypostaus!
  Tässä muutama postaus idea:
  - Blogiin, ulkoasuun, sisältöön, blogeihin yleisellä tasolla liittyvä postaussarja ja tässä samalla laitan siihen muutaman ehdotuksen, jos sen sattumoisin meinaat toteuttaa: Lempi blogit, Millainen on hyvä blogi?, 5 asiaa mitä blogista pitää löytyä että alat lukemaan sitä blogia, Miten teet postauksesi, kysy bloggaamisesta, miten saat blogillesi lisää näkyvyyttä?...
  - Pennin päivärutiini/sun tallirutiini
  - Ajatuksia hevosen omistamisesta
  - Pennin elämäni aakkoset
  - Mielipide postaus kaikenlaisista hevosasioista
  - Parhaimmat muistot Pennin kanssa
  - Blogisi saavutukset, elämä, tavoitteet..
  Siinä muutama :)!

  Ajattelin mainita vielä täällä asiasta, jos et nähnyt edellisen postauksen kommenteissa, että blogisi on valittu, linkattujen blogien suosikki postaukseen! Eli blogistasi maininta uusimmassa postauksessa! Käyppä kurkkaamassa!

  elaimetsydammessa.blogspot.com
  http://elaimetsydammessa.blogspot.fi/2016/09/66-linkatuiden-blogien-lempparit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh kiitos kovasti listastasi, eiköhän näistä mene osa toteutukseen! ;) Ja hyvä, että tälläinen hölöhölöpostaus ei ollut turha kun ideoita kerran satelee :D

   Poista
 2. Todella ihanasti kirjoitettu. :) Tsemppiä sunnuntaille ja muutenkin tulevaisuuteen!

  Pari ehdotusta:
  - Linkkaa blogisi
  - Legendaariset ilmeet (hevosten ja ratsastajien erikoisia ilmeitä)
  - 10 tms. määrä kuvaa ja niitä kuvaavia musiikkikappaleita
  - 20 tms. määrä faktaa teistä, joita lukijat eivät tiedä
  - Epäonnistuneet ja hauskat kuvat
  - Pennin "ajatuksia" jostakin asiasta
  - Kysymyspostaus
  - Tarkemmin tavoitteistasi hevosmaailmassa - mistä lähti, mihin perustuu...
  - Millaisia asioita arvostat hevosessa/millainen olisi unelmahevosesi
  - Postaus kirjoitettuna jollakin hassulla tavalla, kuten takaperin, runomuodossa...

  Nyt ei enempää keksi. Noissa sekä Ainon ideoissa riittääkin toteuttamista! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti näistä! Eiköhän näistäkin joku(nen) mene toteutukseen! :D Ihanaa kun kerrankin ihmiset jaksavat keksiä jotain mitä haluaisivat lukea!

   Poista
 3. Voi ei, kaikki muut ehti jo kysymään sen, mitä mun piti kysyä :( En siis samoja nyt laita!
  Ollaan muuten ilmeisesti samassa luokassa sitten sunnuntaina MänRassa, jos olet siis sinne tulossa :) Saatoin kyllä väärinkin lukaista, mutta...! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njep niin ollaan. Kukapa ei siellä olisi... Tiedä sitte onko se hyvä vai ei.. :D

   Poista
  2. Hehheh, siellä nyt tuntuu olevan vähän joka sorkka!
   Minä kun lähden ensimmäisenä ponilla, jonka kanssa viimeiset kisatreenit menivät päin prinkkalaa, ei fiilis ole kovinkaan rento. Olen jo päättänyt, että hylätyn tullessa nauran hylätylle. Ilman huumorintajua en sen ponin kanssa kisaamaan lähde! :'D
   Mutta hurjasti tsemppiä sulle! :)

   Poista
  3. Jep samat sanat teille, hyvin se menee ;)

   Poista