Sivut

14. marraskuuta 2016

Huomisen kiilaaja

Viikonloppu, joka piti sisällään vain rauhallista yhdessä oloa. Eilen me oltiin todella laiskoja, eikä tehty omien menojeni takia yhtikäs mitään. Toki ponin puunaus on aina pakollista jos tallille ehtii mennä. Tarkoituksena oli juoksuttaa, mutta sitten musta vain alkoi tuntua, että ei tänään... Ehkä huomenna.

Ja sitten kuuluisana huomenna ei saa aikaiseksi sen enempää. Käytiin maastakäsin vähän tsekkaamassa tallin pihateitä ja Penni tuntui kyllä tykkäävän. Se ei jumittanut kertaakaan, vaikka harrastaa sitä yleensä myös tuollaisina kävelypäivinä! Olen ihmeissäni. Kotiinpäin pitikin sitten jo juosta... Onneksi varauduin riimunnarun kanssa ketjuun ja sain pidettyä ponin käsissäni, vaikka kerran melkein tipahdin ojaan.

Ihme kiilaaja.

Oikeastaan syyni, miksi tähän edes aloin sepustamaan teille, on tämä uljas ulkoasu! Jos ette huomanneet eroa klikatessanne itsenne tänne, niin suosittelen menemään silmälääkäriin. Minä puolestani otan nyt vastaan mielipiteitä, en erinnäisiä vaivoja.

Mitä olet mieltä? Sopiiko sininen Pennin blogiin?

6 kommenttia:

 1. Oi, kun kiva ulkoasu! Mä ainakin tykkään tästä :) Kivan erilainen banneri kuin ne, mitä muissa blogeissa usein näkee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, yksi tyytyväinen lukija! :D Jotenkin tämä on sellainen että jaksan tätä jopa itse nyt katsoa, joten taisin onnistunu omalta osaltani ainakin! ;) Oma poninpersus haisee, mutta minkäs sille voi!

   Poista
 2. Oon aikalailla samaa mieltä Suvin kanssa! Tosi kiva ulkoasu, ihana tumman sininen ja tuo banneri on kivan muotoinen ja erillainen mitä yleensä muiden blogeissa näkee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vähän kuin jäävuori :D Tälläisenä talviaikana niin eikös noi jäävuoret sovi aika hyvin teemaan :D Kiitos ja kumarrus! Ihana kuulla, että ulkoasun vaihdos ei ole mennyt mönkään! :)

   Poista
 3. Tykkään :) Yleensä en välitä blogeista joissa on joku perusvalkoista erikoisempa tausta, mutta tää sininen sopii nimenomaan Pennille tosi hyvin!

  VastaaPoista