Sivut

22. maaliskuuta 2017

Hierontaa, farkkuja ja satuloita

Vähin raha mitä poniin menee, on sen ostohinta.

Siinä vaiheessa kun yhteen syssyyn aiot hoitaa ponin kuntoon, voit hyvillä mielin unohtaa itsesi. Niska limassa raadat kaiken sen rahan eteen, jota poni ei edes tajua kuluttavansa. Kukapa hevosihminen ei mieluummin osta uutta satulaa kuin itsellensä uusia farkkuja? Onhan ne farkut liian halvatkin.

Toiveet ovat korkealla löytää meille sopivampi satula. Huomenna meille on tulossa satulaseppä käymään. Jännityksellä odotan. Mulla on vain sellainen kutina, ettei tuolle tynnyrille löydy hyvää penkkiä... Pessimisti ei pety?

Sen lisäksi, että mahdollisesti uusi satula olis tulossa, olis tiedossa hammashuoltoa, kynsihuoltoa ja kraniohoitoa. Ponille. Olen silti myös iloinen, että vihdoin on mahdollisuus maksaa hyvällä omalla tunnolla ratsastustuntejakin. Ja ostaa Pennille uudet suitset.


Ne olikin ihan must have-juttu. Mut kun ne oli niin hienot! Vai mitä mieltä te olette uudesta varusteväristä? Saas nähdä löytyiskö uudesta satulastakin sitten ruskeaa edes jossain muodossa, heh... 

°°°

Penni on muuten sopeutunut talliyöelämään paremmin kuin hyvin! Se on jopa tässä ajassa saanut ylimääräistä jo pois ihan silmiinpistävästi ja huomaa kuinka paljon iloisempi ja uteliaampi se on. Penni on myös alkanut kävelemään reippaammassa tahdissa alkukäyntejä, innostunut juoksuttaessa totaalisesti, jatkanut samaa jumittelua, mutta myös pukitellut ihan vauhdissakin kun sai vähän päästää pidempää laukkaa.

Harmittaa vain kun ei tullut otettua sivuprofiili kuvaa kun poni muutettiin talliin... Olis ollu aika mageeta nähdä ero kuvassakin. Täytynee kuitenkin joku päivä saada nykyisestä hetkestä kuva ja verrata johonkin aikaisempaan, niissäkin on varmasti vissi ero! Ja teidänkin pitää nähdä se, vai mitä?


Ensi kerralla kerron varmasti ainakin satulasepän tulosta ja toivon, että olisin saanut edes jonkinlaista kuvamateriaalia nykyisestä menosta ja meiningistä.

Siihen mennessä olen kuitenkin jo varmasti tuhlannut osan tulevaa palkkaani, koska siis eihän se vielä tilille ole tupsahtanut. Käyttötarkoitukset vain tiedossa.

Ja ei, en lähde farkkutostoksille. En edes pidä vaateshoppailusta.

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti löydätte sopivan satulan! Kuulostaa ihan mahtavalta, että Pennissä on tapahtunut muutosta parempaan suuntaan ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan joo todellakin! Ja jep, oon itsekin niin iloinen näistä muutoksista!

   Poista
 2. Tsemppiä satulakaupoille! Kiva että paino putoaa. Ehkä sieltä löytyy sopiva penkki, kun poni kapenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kauppoja tässä todellakin hierotaan parhaillaan ;) sopivampi satula siis tosiaan löytyi, testimahis täytyisi vain järjestää! Mutta kiitoksia, toivottavasti tuo todellaki kapenee :D

   Poista