Sivut

4. maaliskuuta 2017

Yksi-nolla-nollaKuvat, joissa en omaa ratsastushousuja, ovat Iida Uimosen käsialaa. Iso kiitos kuvista!

Nean ja Veetin kanssa otettiin kaverikuvia

Ajattelin, että teen jonkun älyttömän hienon postauksen teille sadannen postauksen kohdalla. Ja tässä mä nyt kirjoitan teille ihan tavallista, pitkästä aikaa kuitenkin ratsastuskuvilla väritettyä arkipostausta. Sanatkin ovat vähissä, sillä arki rullaa paikoillaan ja säiden armoilla mennään. Poni on ollut hyvä ja huono, eikä siinä ole tapahtunut mitään suuren suurta muutosta. Rakkautta ja vähän patistamista.

Rankkaa. T. Penni

Mun elämään on tullut nyt vähän enemmän sisältöä, mutta se tulkoon vaikuttamaan poniinkin vain ja ainoastaan positiivisesti. Kisakalenterin suhteen olen toistaiseksi heittänyt kaikki narikkaan ja katsotaan kevään kuluessa, lähdetäänkö yhtikäs mihinkään näyttäytymään. Ehkä on suurempi palo saada poni oikeasti nyt kuosiin muidenkin silmään, kuin vain omaan, punaisilla sydämillä varustettuun silmään.

On jotenkin silti pistänyt miettimään, että mihin tässä itsekään tähtää. Johonkin haluaisi tähdätä, mutta sitä tolppaa ei tunnu löytyvän, että minkä lassoisi mahdollisesti itselleen. Ehkä tämäkin kuitenkin ajan kanssa tulee itselleen selväksi. Ja jos ei niin, kyllä mä saan paljon irti siitäkin, että raappaan ponin kroppaa ja olen vain sen kanssa.

Karvoja siis saan paljon irti. En parempia ideoita.

 Nämä kaksi ratsastuskuvaa siis tältä päivältä

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus, vaikkei mikään erikoinen sadan postauksen spesiaali ollutkaan! Tosi hyviä kuvia kaikki, teillä sujuu kyllä kuvien perusteella sen verran hyvin, että kannattaa käydä edes jossain kisoissa! Mutta jokatapauksessa tsempit tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä ongelma onkin kun kuuntelee muiden sanomisia vain pullukasta ponista, ei tee mieli lähteä näyttämään sitä mihinkään.. Penni on kyllä mukava ratsastaa kun se vaan viitsii ja jaksaa mennä :D ja kiva, että kuvat miellyttävät, niistä kiitos kuvaajille :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia ja vähänkö Pennillä on hieno otsapanta, tuollaisen voisin ittaa meidän suomipojallekkin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kehuista! Ja juu tykkään tuosta itsekin, ostin sen viime vuonna Helsingin Horse Fairista Just Dressagen kojulta ;) Hintalappukin oli kaunis, mutta pakko se oli saada kun oli niin ihanan värinen :D

   Poista
 3. Hienosti rullaa Penni! Uusi banneri on kiva, tälläinen btw :D Tai uusi ja uusi, en tiedä milloin tullut mutta itse ekaa kertaa näen sillä on ollut kiireitä muiden kuin blogiasioiden kanssa... Tosiaan eipä haittaa vaikkei sadas postaus spesiaali ollutkaan. Ei toki olisi pahitteeksi vaikka sellaisen väsäisitkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se vaihtui tuossa hiljaisuudessa kun syttyi into väsätä :D Kiva kuulla kommenttia siitäkin! Ja kiire tässä itse kullakin.. :D

   Mutta jotain olis tarkoitus tehdä heti kun saa nämä omat uudet asiat rullaamaan vähän paremmin :) Pennin oudot tavat ainakin saatte jotenkin lukea, kunhan keksin miten postauksen toteutan! Muitakin spesiaalipostauksien aiheita saa toki esittää! ;)

   Poista
 4. Sinut on haastettu!

  caroansku.blogspot.fi

  VastaaPoista