Sivut

28. toukokuuta 2017

Matka joka ei ehtinyt alkaakaan

Olin jo miltein unohtanut, että eihän asiat voi mennä aina niin kuin on suunniteltu. Pieni suunnitelmien muutos ei haittaisi, mutta siinä vaiheessa kun poni päättää, että hän ei suostu kävellä traileriin ollenkaan, tulee kyllä pienimuotoinen mietintä, että miksi näin.

Emme siis ikinä startanneet kisoissa.

Jos olisin tiennyt, että tuo traileri tuo taas kasan ongelmia, olisin alkanut lastaamaan Penniä jo paljon aikaisemmin. Eipä ole vain enää ollut viime kevään jälkeen mitään ongelmaa. Harvinaisen hienoa olisi tietää mistä tämä johtuu.

 Turhan työn tulos

Epäilyksenä itselläni on viime kertainen klinikkareissu. Kaikkihan meni tuolloin hyvin eikä mitään varsinaista ongelmaa tullut matkustamisessa, mutta kenties Penni ajatteli, että vaikka kaveri olikin mukana trailerissa, voi määränpää olla jokin tuiki tuntematon.

Eikä olisi tehnyt mieli jättää hommaa kesken, mutta pitihän nyt kaverin päästä starttaamaan suunnitellusti, eikä meidän takia todellakaan jättäydytä pois. Neljäkymmentäviisi minuuttia yritettiin ja siinä vaiheessa aika vain loppui kesken. Oikeastaan loppupeleissä hommassa ei ollut edes mitään järkeä, koska Penni hyppi niin kovasti homman aikana, että sai kaulaansa hienon vekin ja leukaansa muutaman haavan.

Mutta näillä mennään. Tai siis nimenomaan ei mennä. Täytynee pyrkiä ajan kanssa lastaamaan se ennen seuraavaa kertaa ja toivoa, että se ymmärtää sen, ettei aina olla menossa pahaan paikkaan. Olin silti todella pettynyt lopputulokseen ja onpahan kuukauden edestä taas itketty.


Muutenhan kaikki meni hyvin. Episodin jälkeen poni oli meinaan kuin unelma... Taisi ymmärtää, että olin aika vihainen.

Vaikkei ehkä saisi. Onhan se kuitenkin vain poni.
Ponitamma.

12 kommenttia:

 1. No voihan. Voin vain uskoa, mitenkä tuskissasi ja turhautunut olit sen koko lastaus yrityksen ajan ja vielä siihen päälle se, ettette pääse edes koko kisapaikalle. Tosi harmillista, että näin pääsi käymään! Toivottavasti ens kerralla onnistaisi ja pääsisitte kisapaikalle hyvillä mielin, onnistuneen lastauksen jälkeen! :)

  elaimetsydamessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä olis uskonu ite, että se ei oikeasti mene sinne millään ilveellä.. On sitä aikaisemminkin tapeltu, mutta jossain vaiheessa kuitenkin menty ihan mallikkaasti sisälle. Mutta jep, eihän tässä muu auta kuin toivoa parasta ja yrittää päästä harjottelemaan edes kerran tässä välissä kyseistä hommaa!

   Poista
 2. Voi harmi! Itse olen tän saman joskus kokenut, kun ensimmäinen ponini oli ongelmalastattava. Onneks sekin nykyään kävelee mallikkaasti koppiin, mutta olihan se silloin aika ikävää kun kisat jäi välistä.

  Toivottavasti teille sattuu uudet kisat eteen pian ja kaikki sujuu hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskinta on, että tosiaan vuoteen voisin sanoa, ettei ongelmaa enää ollut. On sen kanssa joutunut välillä ehkä pari kertaa lähestymään uusiksi, mutta noin ranttaliksi se ei ole kyllä ikinä pistänyt... Hämmentää koko tilanne näin jälkikäteen.

   Seuraavat kisat on kyllä jo tähtäimessä, mutta tiiä sitten onko intressejä alkaa silloin tappelemaan jos ei saada alle nyt yhtään hyvää kertaa lastauksen osalta. On huono kun ei ole omaa kalustoa, että vois harjotella!

   Poista
 3. Voi että! Luin tästä aikaisemmin jo instagramista ja pakko sanoa että purskahdin nauruun... :D Vaikka todella harmi asia ettette päässeet starttaamaan. Noh, ensikisoihin jo tässä vaiheessa peukut pystyyn. Hassu poni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huono homma oli myös se, ettei ponia oikeasti saatu sinne traileriin kun aika loppui kesken, sillä on siis tavallaan erävoitto alla nyt tässä asiassa. Mutta hyvä kun joku saa meidän arjesta irti vähän nauruakin :D

   Poista
 4. Voi että, kuulostaa kyllä just niin ponitammalta! Nimim. luulin että Caroa saa pitää edestä esteradalla kisoissa, hyppäsin tänään yhden luokan PONILLA joka sattui vielä olemaan TAMMA, ja totesin kohlalämppärini helpoksi nakiksi. Harmi, että ette päässeet starttaamaan, toivotaan ensi kerralle parempaa onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ponitammat on kyllä haasteellisia otuksia ja niiden käsittelystä pitäisi saada titteli :'D Kunniamaininnanlin voisi saada jos saa ponitamman pidettyä yhden päivän hyvällä tuulella :D mutta toivotaan todellakin! Täytyy aloitaa taktikointi jo nyt.. :D

   Poista
 5. Voi kurjuus!
  Toivottavasti ensi kerralla menee paremmin! 😊

  VastaaPoista
 6. Voi ei! Varmasti harmittaa, toivotaan että Penni osaisi käyttäytyä ensi kisareissulla!

  VastaaPoista