Sivut

17. toukokuuta 2017

Rakennekuvia ja vain neljä äxxää

"Tää teiän satula kippaa mut ihan etukenoon."

Kuvat on ottanut Outi Uusitalo, kiitos!

Anteeksi, kuulinko oikein? Etukenoon? Ootko nyt ihan varma? Jep. Jouduin eilen ruuvaroimaan meidän penkkiin astetta kapeamman kaaren. Satula alkoi olemaan jo todella lähellä Pennin olematonta säkää (kyllä se siellä on, mä uskon siihen) ja töiden jälkeen satula oli aina tosi tiukasti kiinni lavoissa. Enpä olisi taas itse kiinnittänyt huomiota, mutta koska apukädet ovat tarpeen, tälläinen apukäsi huomautti asiasta. Onneksi.

Nyt meillä on kaarena sitten 3XW ja voitte vain kuvitella kuinka maireena heitän satulan selkään.
Se on kaventunut. Myös siis se poni.Niin sanoi myös lainakuski, joka hymyilee postauksen kuvissa. Penni pääsi pitkästä aikaa pellolle tallustelemaan, vaikka oli kuskin mukaan hyvinkin menohaluinen tuolla kerralla. Viimeksi se ei oikein syttynyt, mutta taisin itse loikata tuolloin kyytiin ja näyttää, että saa siellä pellolla karautellakin... Oli hyvä idea. Silloin. Onneksi Penni ei ole kuitenkaan mikään käsistä lähtevä, vaan se menee hitusen reippaammin ja painaa vähän kädelle. Ainakin tuli hyvää käyntitreeniä, minulle myös.Koska lainakuski oli saanut valokuvaajan mukaan, sain viimein oikeasti kuvia myös omasta Pennistä. Ilman, että ne ovat minun käsialaani. Yritettiin ottaa vähän rakennekuvan tapaisia otoksia, mutta voin sanoa, ettei Penni ollut kauhean kuvauksellinen... Vihreä maa ja melkein ruoka-aika. Onneksi monesti edes muutama kuva onnistuu, ne näettekin tekstien ympärillä. Samaten tein muutaman kollaasin, jotta minä itse pääsen taas näkemään muutoksia. On jotenkin hienoa nähdä nuo kuvat vierekkäin.

*klikkaa suuremmaksi*


Tänään minua oli puolestaan vastassa masentunut poni. Siltä on nyt hukkunut lauma ympäriltä vähän yllättäen, eikä Pennikään oikein ole omaitsensä. Tälle tilanteelle ei nyt vain oikein voi mitään, eikä poni edes oikeasti ole yksin. Tosin yksi syy voi myös olla kiima, mutta en nyt usko, että homma riippuu siitä kiinni. Pennille ei oikein kelvannut rapsutukset tai huomionosoitukset, eikä se ole vain yhtään sen tapaista kadota paikalta ravaten. Vähän tuli surullinen mieli itsellekin.


Näillä silti mennään. Edessä olisi lauantaina tuntia, ensi viikon alussa rokotusta
ja viikonloppuna ehkä löydämme itsemme maailmalta.

Mutta sehän nyt on sitten ihan kiinni planeettojen asennoista.

12 kommenttia:

 1. Vau! Nuo kuvat on kyllä tosi upeita ja varsinkin tuo ihan viimeinen! Penni on siinä vaan niin super söpö. Kuvista huomaa kyllä mitenkä suuri muutos on tapahtunut ihan näin pienessäkin ajassa, vau! Saat kyllä olla itsestäsi ylpeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin kuvat ovat ihan mahtavia! Pitkästä aikaa jonkun ottamia poseerauskuvia! Mutta kiitos, kyllä mä salaa olenkin vähän ylpeä, vaikka hommaa vieläkin on :D Pitäisi saada otettua edestä kuva niin näkis vielä paremmin tuon muutoksen!

   Poista
 2. Kaunis Penni, tuo viimeinen kuva on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penni kiittää ja kumartaa! Mäkin tykkään tuosta vikasta ;)

   Poista
 3. On muuten todella hienoja nämä kuvat! Penni on muuttunut todella lyhyessä ajassa todella paljon, ja vain parempaan suuntaan. Teidän edistystä on ollut todella ilo seurata<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvaajalle näin hienoista otoksista!

   Onneksi ikinä ei voi edistyä tarpeeksi, joten seuraamista ei tarvitse lopettaa ;D Mutta mäkin yllätyin noista kuvien eroista! Massaa se on saanut mukavasti ja positiivista on nähdä ettei maha ole kasvanut alaspäin enää! Toki nyt se on taas tän laihdutuskuurin jäljiltä, mutta mehän nyt varmaan ollaan aina laihdutuskuurilla.. :D Iso kiitos ihanasta kommentistasi <3

   Poista
 4. Oi kun Penni on hieno! Se on kyllä tosiaan muuttunut ja kuvista huomaa selkeästi muutosta! :) Pitäisi varmaan tarkastella samalla silmällä liikutushevostani, joka oli aika pallo viime kesänä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo sunkin täytyy nyt pistää muutama kuva vierekkäin! :D Niitä on minusta aina kiva vertailla, varsinkin toki tuon oman otuksen muutosta :D Mutta Penni on hieno, onneksi kerroin sen sille tänään niin sunkin osalta terveiset meni perille ;)

   Poista
 5. Vautsivau mikä muutos Pennissä havaittavissa! :) Hienoa työtä olette tehneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois voinu purkittaa hikipisarat mitä tähän on käytetty :'D noei, ruokailumuutokset teki suurimman, nyt loput varmaan lähteekin sitten kovalla treenillä... Lisää siis hikipisaroita :D

   Poista
 6. Instagramissa ehdinkin jo kehua mutta pakkohan se tännekin vielä sanoa; mahtavaa muutosta havaittavissa, hienosti menee! Lisäksi hienoja kuvia ootte ponista saaneet :)

  VastaaPoista