Sivut

13. kesäkuuta 2017

Tämähän on ihan Helppoa Beetä!

Kaunis poni, joka karkaa avuilta ja näyttelee energiaansa vasta laukassa. Väistöt vaatimattomia, mutta kahdeksikko tipahtaa yhdestä käyntiosuudesta. Kiermurtelevaa sorttia, mutta ensimmäisellä laukkalävistäjällä ollaan silti melko sujuvasti linjalla.

Pennin mielestä rata piti ilmeisesti suorittaa todella pikaisesti loppuun kun päästiin laukkaosuuksiin. Olinkohan kenties jankannut sitä liikaa ja neiti tiesi jo, että kohta tämä on ohi? Toisaalta oltiin verkka-alueella aivan liian kauan siihen nähden, millaisen verryttelyajan Penni tarvitsee. Oli miten oli. Me ollaan nyt hyväksytysti suoritettu ihka ensimmäinen Helppo Been rata.

B-merkin kouluohjelma 2010 ja huimat 57,609%.

Virallisella skaalalla oltiin toisiksi viimeisiä, täytyyhän nyt jonkun perääkin pidellä vähäsen, mutta sillä jännitysmäärällä oli tämä jo melkoinen suoritus. Ihmettelen, miten kykenin muistamaan radankin, kun oikeastaan muistikuvia ei ole muusta kuin oikean laukan nostosta; nostosta, jonka poni taisi ihan itse päättää ja ampaista menemään. Kirjaimellisesti takavasemmalle.

Siitä hienosti kerättyäni ponin takaisin ruotuun, onnistuttiin kuitenkin varmasti tähän mennessä parhaassa laukkalävistäjässä ja vielä tässä vaikeammassa laukassa! Palauduin maan pinnalle kun vasemman laukan aikana Penni yritti ensin karata kokonaan radalta ja toiseksi se ampaisi laukkalisäyksessä todellisesti lisäykselle. Kyllä mä niin rukoilin ja anoin, että se poniperkele hidastaa raville ennen valkoista kouluaitaa. Ja onneksi hidasti. Päässäni soi vielä lopputervehdyksessäkin lause "ei me nyt voida radalta poistumisen takia ottaa hylkyä".

Voitte kuvitella kuinka mua alkoi naurattamaan koko episodin jälkeen; Penni, joka ei ikinä liiku, otti ja lähti. Syytä tähän ei ole, se ei säikähtänyt mitään, mutta ilmeisesti se oikeasti halusi sitten vain nopeasti radalta pois. Ensi kerralla mä opetan sille väärän radan. Oveluus on se avain tässä vai miten se meni. Toisaalta olin samalla niin totaalisen ylpeä, että se poni ei todellakaan pysähtynyt! Ei se niin hyvältä taas tuntunut miltä näytti ja omaa ratsastusta katsellessani, en oikeastaan ihmettele, ettei homma mennyt niin hyvin kuin olisi voinut. En jotenkin ollut itse varmaan ihan holleilla. Tai olin niin jännittynyt, ettei ponikaan halunnut toimia täysin.

Tai sitten me vain teimme parhaamme ja oikeasti halusimme kummatkin vain äkkiä radan loppuun.

Videon pienistä äänitehosteista kiitos poikaystävälleni, suosittelen nauttimaan laukkalähdöstä ja sen tuomasta ääniefektistä! Pahoittelen samalla kuitenkin minimaalista muokkausta ja laatua, joka hukkui vauhtiimme.

Olen tyytyväinen suoritukseen. Tälläisellä tuloksella me Ceessäkin startattiin ekaa kertaa. Niin ja startattiin siis ylipäätään. Viidentoista minuutin lastauksella ei ole valittamista todellakaan. Vaikka siinäkin ajassa poni ehti poistaa karvansa Harry Potter salaman muodossa, silmäkulmasta. (Ja ratsastaja onnistui näyttämään totaalisesti laivurilta viinitonkkansa selässä, joka näyttää tukka kiinni ollessaan oikeasti taas todella lihavalta). Penni oli paikanpäällä kuitenkin esimerkillisesti käyttäytyvä, ei edes leikkinyt oria ja pääsi nauttimaan pikkuisen pojan silityksistäkin. Saatiin tuntemattomalta ihmiseltä kehuja suorituksesta ja kaikista tärkeimpänä...

Emme pitäneet täysin perää. Meillä oli hauskaa.

9 kommenttia:

 1. Waude, hienoahienoa! Hirmuisestihan te ootte menneet eteenpäin esimerkiksi tästä! Olet taitava. Peukut pystyyn että linkki toimii, mä oon näiden kanssa niin käsi, että se olis kyllä kahdeksas ihme... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sana "tästä" on siis linkki. Onnistuin! ;)

   Poista
  2. Tuo kerta oli kyllä pohjanoteeraus, mutta kaikelle on varmasti syynsä! Kiitoksia kehuista, mä en jotenkin osaa pitää itteäni niin taitavana, ponihan sen työn tekee ja näyttää söpöltä ;D

   Poista
 2. Haha mahtavat äänitehosteet :D Joo viime rata ehkä meni teknisesti siistimmin, mutta tykkäsin silti siitä, että Penni liikkui tässä reippaammin eteen, kuin viimeksi! Nuo lähdöt nyt on oma asiansa erikseen, mutta muuten oli musta kivemman näköistä kun oli energisempi! Nyt kun ens kerralla ei ota lähtöja ja menee kuitenkin eteen, niin sittenhän on jo oikein hienoa menoa! :) Silti tämäkin tosi hyvä rata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkäsin noista tehosteista ihan hurjasti :'D Kiva kuulla vähän analyyttisempää kommenttia, kiitos! Oot kyllä ihan täysin oikeessa, että teknisesti suoriuduttiin huonommin. Mulla taitaa olla harjottelemista tuon vauhdin kanssa, en meinaa osata istua reippaammassa tahdissa :D veikkaampa kuitenkin, että mua itteäni jännitti tää ensimmäinen been rata niin paljon,että muut hommat vähän jäivät. Vaikkei tässäkään nyt mitään ihmeellistä ollut tai ylipäätään ole.. Se on vaan jonkinlainen etappi :D

   Poista
 3. Siistiä! Kiva että lastaus sujuu paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se joten kuten, aloitettiin lastaus yli tuntia ennen lähtöä niin tottakai Penni tepasteli sinne rauhassa ja nätisti.. :D Nojoo ei nyt ihan niin, mutta viime kertaan verrattuna joo. Taas vaan joku vaihe päällä, joten pelataan varman päälle sitten tuo lastausaika!

   Poista
 4. Hyvä, että pääsitte kisapaikalle onnistuneen lastauksen jälkeen! Hyvän näköistä menoa ja jep, tuo mitä ensimmäinen kommentoija laittoi on kyllä ihan totta! Teissä näkyy huima kehitys! Onnea hyväksytystä suorituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia hurjasti! :) Olisihan tuo rata voinut kyllä paremminkin mennä.. :D

   Poista