Sivut

29. huhtikuuta 2017

Koliseva klinikkareissu

Tähän saakka kaikki on hyvin.

Penni oli esimerkillinen klinikkakäynnillään, eikä hötkyillyt turhia. Missäpä se nyt toki hötkyilisikään. Ponia jouduttiin kaksi kertaa rauhoittamaan, koska ympäristö oli vaan niin jännittävä ja kutsuva. Piikeistä se ei tykkää. Ei sitten yhtään. Mutta enpä tykkää minäkään, joten ei parane valittaa.

Sitten me odotettiin, että kuvat saatiin otettua. Jännitti. Odotin kauhulla, että mitä eteen lyödään.


Onneksi hyviä uutisia. Mitään paiseita ei suussa ollut. Sen enempää en nyt tähän hätään edes tiedä, koska raspaajan pitäisi soitella mulle vielä erikseen kuvista ja kertoa hänen mielipidettään. Mutta mitään akuuttia ei siis ole ja toimenpiteisiin ei tarvitse varmastikaan ruveta.

Voitte kuvitella kuinka helpottunut olo tuli ja sain taas suuren motivaationi ponin suhteen takaisin. Onhan se toki ollut pirteä tähänkin asti, eikä mitään pahaan viittaavaa ole ollut, joten turhaahan sitä varmasti pohti.

Ehkä järkyttävin juttu reissun aikana Pennin mielestä oli ravihevoset. Kärryillä. Kolisevia hevosia.


Tänään Penni oli kuitenkin ihana oma itsensä. Oikeastaan yllätyin kuinka ihanan eteenpäinpyrkivä se oli ja halusi laukkailla. Yhtäkään jumittelua en saanut eikä laukkalävistäjissäkään ollut mitään ongelmaa. Olen niin totaali innoissani taas. Ja niin oli Pennikin kun ei olisi halunnut poistua kentältä ollenkaan. Se stoppasi portilla, vaikka jo talutin sitä. Ei siis ainakaan työmotivaatiossa enää ongelmaa. Siis juuri nyt.


Kyllä me vielä startataan Beetä tänä vuonna.
Se on se tavote.

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja sulla on tosi kivan olonen blogi! http://ensimainenhevoseni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No näköjään! :D On kyllä tullu toi haaste nyt vissiin jo muutamasta suunnasta niin täytyy se kyllä nyt tehä :D

   Poista
 3. Tosi hyvä juttu, että kaikki on hyvin! Tiedän kokemuksesta, kuinka helpottavaa se on. Ja ihanaa, että Pennin työmotivaatio on palannut, parasta palautetta on tyytyväinen ja innokas hevonen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! On ollut positiivista nähdä, että ainakaan suu ei vaivaa noin yleisesti sitä! :) Eihän sitä ikinä tiedä mitä tuleman pitää, mutta näillä mennään nyt ja ollaan onnellisia, ettei mitään kamalaa löytynyt! ;)

   Poista