Sivut

3. huhtikuuta 2017

Koskematonta megaleveyttä; Bates Wide Dressage

Viime viikon loppupuolella se rantautui virallisesti meille. Kokeilu kerran jälkeen todettiin satula ponille loistavaksi ja siellähän se nyt sitten on. Ihan täysin uusi, koskematon Bates Wide Dressage. Loistavaa satulaa ei tolle ponille kyllä ihan rehellisesti sanoen varmaan ikinä tule löytymään, mutta ainakin se on nyt leveydeltään jo sitä luokkaa, että istuu häiritsemättä ponin liikkeitä.

Saanen siis järkyttää teitä ja kertoa, että satulassa on kiinni Wide mallien levein kaari. 4XW.

Jep. XXXXXWIDE.

Voimme siis taas todeta, että pitäisiköhän ponilta saada vähän ylimääräistä pois? Kenties tuosta lapojen kohdilta? Penkkikokona meillä on nyt 16,5", joka kyllä on aikalailla siinä ja siinä, että mahtuuko kaksjalkasen metrikävelyttimet mukaan, mutta ainakin kokeilukerta oli positiivinen. Enhän minä siis sillä ole sen jälkeen mennytkään. Tärkeintähän oli vain kokeilla.

Mahdollisuushan olisi siis ylistää totaalisesti satulaa, mutta koska en sitä ole täysin vielä edes sisäistänyt, että ostin todellakin ponilleni ihan uuden penkin, en ala sen koommin kirjoittelemaan mitään. Katsotaan mihin tässä mennään. Meinaan vain, että josko meiät kuitenkin nähtäisiin kisoissa tässä ihan piakkoin...


Kun onhan tuo otus nyt jo kuitenkin vähän pienentynyt ja se oikeasti liikkuu ihan mukavasti. Kunhan sen on edellispäivänä ratsastanut joku, joka todellakin osaa hommansa. Kiitos hänelle tätäkin kautta. Olet auttanut ihan suunnattomasti löytämään mullekin intoa jatkaa tätä projekti äksällää.


Mitä mieltä olette? Pienentynyt masu?

Huomenna on tiedossa tunti ja aion mennä sen uudella satulalla kun saatiin nyt sopivan mittainen vyökin. Jäi tuo 50cm vyö vähän lyhyeksi... Ehh. Mutta nehän on niitä pikku vikoja. Varsinkin kun omaa kumpaakin omaa satulaansa liian lyhyet vyöt.

Tavoitevöitä vai miten se meni?

 Näiden kuvien välillä aikalailla tasan kolme vuotta.

Psst. Ollaan muuten Jalustin.netin huhtikuun blogiäänestyksessä, kipin kapin klikkaamaan Pennin pyörittäjää!

2 kommenttia:

 1. Äänestin teitä jo! ;) Toivottavasti saatte tittelin :3
  Tavoitevyöt on kyllä parhaita, se ilo kun se sitten lopulta menee kiinni! :D tänään juuri kaverin kanssa ähkättiin yhdelle vuonohevoselle vyötä kiinni minä työntäen toiselta puolelta ja hän vetäen vyötä solkiin kiinni :D Toivottavasti Penni ei koskaan ihan niin paljoa pyöristy siis ;)
  Toivottavasti satula nyt toimii ja Pennin on mukava olla! :)

  psst. Näin teidät tuolla FB:ssä jo ruusukkeen kanssa, joten spoilaan ja haluan onnitella jo tässä vaiheessa isosti onnistuneesta suorituksesta!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ainakin Pennin liike on huomattavasti erilainen ja selkään poni tuntuu aican mahtavalle! :) mutta tavoitevöitä on hyvä olla olemassav näkee millon poni todella laihtuu :'D jollei pullistele kaikin voimin...

   Mutta hei kiitos ;) <3 Ei sais spoilata tällee mutta menköön ;D

   Poista