Sivut

19. maaliskuuta 2018

Kouluponin hyppypäivä


On se jännä, miten sitä innostuu esteistä kun niitä näkee kentällä tai on nostamassa kaverille puomeja. Kiitos vaan Nea ja Veeti. Kentän pohjat ovat tällä hetkellä tosi mukavassa kunnossa, tosin vähän pehmoisia ja meinattiin vähän liukastua yhdessä kulmassa. Ponin jumalattomalla vauhdilla ei varmaankaan ollut osuutta asiaan.

Tosiaan, vauhti. On jännä istua nykyään sellaisen Pennin kyydissä, joka kaahaa kuin mikäkin nakkiraketti. Tai makkarapaketti. Poni on laihtunut jotenkin niin hurjasti nyt tässä talven aikana, että ihan hämmentää katsella näitäkin kuvia. Kiitos ei tosin kuulu liikutuksilleni, vaan lähinnä tallinpitäjän dieettiin, jota tuo pitää yllä. Penniltä ei ole kysytty, onneksi.

Irokeesiponi

Eilen, 18.3., me sitten päätettiin Veetin jälkeen kokeilla tuollaista ristikon hyppäämistä. En ottanut edes raippaa, koska ajattelin viikon liikkumattomuuden tuovan energiaa. Aluksi tuntui, että tuo otus kettuilee nyt sitten kun se raippa on unohdettu talliin. Mutta kun lähdettiin vähän ravaamaan ja laukkaamaan, niin joutui ihan jarruttelemaan. Ihme nelijalkainen. En oikein ymmärrä logiikkaa.Päätin aika nopeasti alkaa hyppäämään, koska tiesin, ettei Penni nyt kauhean montaa kertaa jaksa kiinnostua. Tai niin luulin. Samantien kun kaarsin ensimmäistä kertaa esteelle, lähti poni lapasesta ja se nosti päänsä taivaisiin. Okei, ei se lapasesta lähtenyt, mutta jouduin tosissani vähän rauhoittamaan tilannetta. Ensimmäinen hyppy kuitenkin onnistui tosi maltillisesti ja ylitettiin este tosi kauniisti.

ESTEESTEESTEESTE

Pakko myöntää, että mun koulusatula on kyllä ihan hyvä tähän hyppäämiseenkin. Ottaen huomioon, että estekorkeus huimaa ponin polvia. Tämän ensimmäisen hyvän suorituksen jälkeen alkoi Pennistä kuoriutua kuitenkin taas PenniAirlines, joka nousee kiitoradalta kilometri ennen oikeaa paikkaa. Omat äänikomentoni olivat taas äänitysmateriaalia. Onneksi ei otettu videota.

Niin... Aika sanattomaksi vetää.

Virtaviivaisuutta havaittavissa

Toiseen suuntaan oli vielä hankalempi saada poni hallintaan ja osumaan edes keskelle estettä. Kyllä tuo oikea suunta on taas muuttunut hankalammaksi ohjattavuuden puolesta, vasen taasen on vähän vaikeampi laukan osalta. Siinä kierroksessa on vaan kiva mennä täysiä.


Loppupeleissä kuitenkin olin hyvin iloinen Pennin totaalisesta innokkuudesta. Menin myös kehuskelemaan suoritusta kanssaihmisille ja tiedossa olisikin pieni mielenvirkistys viikonlopun aikana. Olkoon se salaisuus toistaiseksi.

Batmanmobiili meinaan voi olla aina sitä mieltä, että hän ei mihinkään heinäkasaltaan lähde.


 Mitäs mieltä olette uudesta ulkoasusta?
Onko teillä mielessä jotakin, mitä haluaisitte lukea blogissa?
Tämän postauksen kommentteihin tulen vastavierailulle, kunhan vastaatte kysymyksiin!

10 kommenttia:

 1. Oikein ihana banneri ja tämän postauksen kuvat ovat upeita. Oli varmasti piristävää hypätä pikku esteitä! Vaihtelu on aina hyvästä. :)

  P.s. Blogini on muuttanut uuteen osoitteeseen ja alustalle. Otahan linkki lukulistallesi ylös jos haluat yhä seurata minkälaista on elämä hevostytön kengissä.

  https://nouw.com/suviannika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät! :) Vaihtelu todellakin virkisti ja antoi sydämen tykytyksiä :D

   Täytyykin lisätä tämä nyt tuonne lukulistalle uudella osoitteella! Huomasin kyllä, että osoite muuttui, mutten saanut vielä aikaiseksi lisätä!

   Poista
 2. Oi vähänkö kiva, että Pennikin innostui hyppäämisestä! :) Tää oli taas oikein kiva postaus ja kuvatkin niin niin hienoja! :) Ja hei, tää banneri on kivan erilainen niihin "yleisiin" bannereihin, mitä monesti näkee! Sulla on kyllä kivoja ulkoasuideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että tykkäsit bannerista, käytin siihen taas kuitenkin kolmisen tuntia aikaa ja nussin pilkkua :D muutenkin mukava kuulla, että nämö tekstit miellyttävät edelleen :)

   Poista
 3. Just ihastelin uutta ulkoasua ja ahdistuin omasta laiskuudesta, kun en saa aikaiseksi vaihtaa omia kesäkuvia mihinkään :D Ovat vieläp toissakesältä, että niin ahkerasti meillä päivitellään. En vaan raaski vaihtaa, koska bannerissa on mun lempikuva Stinasta <3 Penni näyttää kovin itsetietoiselta näissä kuvissa, ihana hyppyhurmos päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, turha vaihtaa jos tykkää kuvasta, mulla tulee aina vaan välillä fiiliksiä päivitellä ja sitten runttaan yhtä banneria menemään monen monta tuntia :D Kiitos kehuista, ihanaa että tämä miellyttää sinuakin :)

   Penni myös todellakin innostui, hauskaa että tuo nelijalkainen pitää nykyään tuosta liikunnastakin :D

   Poista
 4. Taas jälleenkerran todella kiva banneri! Tykkään sun tavasta pysyä tässä samassa "kaavassa" muuttaen vain banneria, se ei oo liian radikaalia mutta tuo kivaa piristystä pitemmäksi aikaa.

  Nosti taas hymyn huulille kun kattelin teiän menoa :D Toi on kyllä todellista mielenvirkistystä kouluratsukolle, pääsispä itekki hyppäämään astetta säännöllisemmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että miellyttää silmää,näin kuitenkin vaivaa jälleen tähän ihan reilusti :D En jotenkin raaski muutella täällä mitään muuta kun olen saanut kaiken aika soljuvaksi mielestäni :)

   Mutta haha mä melkein alan miettimään oltaisko me sittenkin yleisratsukko :'D Taidan paneutua silti vielä koulupuolelle ihan vain sen takia, että Penniltä riittää liikettä. Tai mitä sitä turhia puolia alkaa valitsemaankaan, me hypitään jos siltä tuntuu ;)

   Poista
 5. Esteiden hyppääminen antaa kyllä kouluratsuille mukavaa mielenvirkistystä. Varmasti oli kiva, kun Penni ihan innostui, se varmasti toi erilaista motivaatiota ratsastamiseen! teistä tulee vielä jonain päivänä esteratsukko!

  Tämä uusi ulkoasu on kyllä todella nätti! Tykkään todella paljon tuon bannerin muodosta ja muutenkin itse bannerista. Sen kuva luo ihanan kevättalven tunnelman, koska valo pääsee kuvaan niin kivasti! Ja täällä blogissa olisi nähdä jotain hauskoja epäonnistumiskuvia tai sitten jokin sellainen kuvapostaus, jossa annetaan sanoja, joiden mukaan yrittäisitte toteuttaa oman näkemyksenne siitä sanasta, yhdessä Pennin kanssa. En tiedä ymmärsitkö ollenkaan, mitä yritin hakea, mutta toivottavasti! :D
  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä meistä tuleekin :'D Pysytään tällä yleisskaalalla ja katellaan mitä tuleman pitää :D

   Mutta ihana mielipide, kiitos tästä! Epäonnistumiskuvia riittää, eiköhän sellaista joku päivä tule! Samoin ymmärsin tämän jälkimmäisen ja kuulosti kyllä tosi kivalta idealta! Täytynee pohtia vähän pidemmälle ja katsoa miten asian saisi kivasti toteutettua ;) Kiitos älyttömästi näistä ideoista! Hyviä :D

   Poista