Sivut

10. toukokuuta 2016

Hiki lentää ja tukka liehuu

Viime torstaina ratsastettiin koulukentällä ja vähän väännettiin ympyrällä taivutuksia. Penni oli tosi kiva ja pehmeä ratsastaa, eikä se jumittautunut kuin kerran sen omaan pieneen nurkkaukseen! Pohjeavut ei oikein mene kunnolla läpi, mutta pidän edelleen pääasiana, että poni ylipäätään liikkuu eteenpäin silloin kun käsketään. Pikku hiljaa olen alkanut vääntämään enemmän volttia, jotta sais jäykkyyttä pois, kuitenkaan rikkomatta intoa tehdä töitä.Lämpimät ilmat myös vetävät viimeisetkin innon rippeet työskentelystä. Hiki virtaa ennen kuin edes selkään pääsee ja koska Penni ei todellakaan ole mikään automaatti, saan kolminkertaisen hikimäärän otsalle. Sitten sitä yrittää keskittyä istuntaansakin, koska se on jostain syystä päässyt taas vähän unohtumaan. Tunneille pitäisi päästä, mutta sen estää lähinnä nyt se aikuisten asia, raha.


Perjantaina me käytiin aamusta irtojuoksuttamassa ja kuvaamassa muutamat rakennekuvat, jotka ovat olleet kuvauslistalla jo kuukauden päivät. Pennilla oli Lentävä Lihapulla -päivä ja se päästeli oikein olan takaa menemään! Kyllähän se kovaa pääsee, tuli taas todistettua!Tallikäynti oli nopeahko, koska suuntasimme suoraan päiväheiniltä kohti Lahden hevosliikkeitä. Löysin sieltä ne tarvittavat, mitä etsinkin ja ihan suhteellisen kivaan hintaan. Jollei lasketa, että uudet estesuojat olivat taas tyyrisostos, mutta meille kun ei Pennin kanssa kelpaa ihan mikä tahansa. Suojat tulivat muutenkin vain estekäyttöön, enkä niille edes järkevää hankintasyytä keksinyt. Vielä.

Viikon loppupäiviin kuului myös hyppäämistä, joista kuvat tulevat seuraavaan postaukseen. Hehkutus tästä ratsastuksesta tulkoon samaan tekstiin, koska siihen on aihetta! Uusista hankinnoista saatte myös kuvat seuraavaan postaukseen, koska pidän teidät jännityksessä.. ainakin melkein!

Jotkut muuten ovat saattaneet jo huomata Pennille tekemäni uuden, kattavamman esittelysivun! Jos et kuitenkaan ole huomannut, kurkkaa se tästä. Siellä myös rakennekuva, joka löytyy myös sukupostista klikkaamalla Pennin kuvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti