Sivut

15. elokuuta 2016

Kauran korsia pientareella

Vietettiin koko viikonloppu jälleen ponivoimalla Nean kanssa. Käytiin perjantaina kuitenkin kuvaamassa vähän auringonlaskua, josta seuraavat luontokuvat ovat. Pidetään tämä teksti kuvapainoitteisena, sillä tulossa on piakkoin enemmän tekstiä sisältävä, aiheeltaan tärkeä postaus. Voitte siis ottaa hyvän asennon ja rullailla kuvia!
Ehkei joillekin niin yllätyksenä, mutta minulle itselle yllätyksenä, koitin epätoivoisesti väsätä maastakäsittelystä videota. Huonoilla videon muokkaustaidoilla sain kasaan jotakin, mitä nyt kaiketikin teille kykenen näyttämään. Maastakäsittely siis toteutettiin perjantaina pitkän tauon jälkeen! Penni oli oikein kuuliaisella tuulella ja oli pitkästä aikaa mukavaa puuhailla yhdessä kivoja juttuja. Niistä jutuista kun saa herkkuja.

Eilen, sunnuntaina, puolestamme otettiin muutamat hypyt märästä kentän pohjasta huolimatta. Penni hyppäsi jälleen puhtaasti noin 80cm esteen ja tuntui imevän kivasti aluksi esteille. Se varmasti väsähti taas nopeasti, mutta hyppi silti oikein mallikkaasti. Itsekin uskalsin enemmän pyytää ponia etenemään, joten hypyt olivat huomattavasti helpompia suorittaa. Pikkuisen kieltämättä kuskia välillä hirvitti. Suosittelenkin siksi olemaan katsomata ilmeitä, jollei tahdo nauraa. Olisi kivaa oppia hymyilemään hevosen selässä!Tässä on kyllä tyylinäyte ratsastajan osalta!

8 kommenttia:

 1. Tosi hienoja kuvia videon kummallakin puolella! Video on aivan ihana, Penni näyttää niin tyytyväiseltä ja rennolta :3
  Pennillä on muuten ihan supersöpö otsapanta, en kestä..! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsapanta on omaankin silmään ihana tiara! ;) Pennin kallista tyyliä. Mutta hyvä että videokin miellyttää! Ne on harvinaista herkkua täällä, tai tiedä sitte herkusta.. :D

   Poista
  2. Olet aivan mahtava bloggaaja! Ja kuvaaja myöskin. Ootte Pennin kanssa nätti pari ♥ Ihana tuo video! ♥

   Poista
  3. Suuren suuret kiitokset <3 Ihan sanattomaksihan tämä veti :D

   Poista
 2. Supersuloinen Penni♥ Teillä näyttää kyllä menevän hyvin niin maastakäsin kuin ratsaataessakin! :) Ihana postaus taas kerran, teidän menoa on ihana seurailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että meitä on kiva seurata, aina ilo kuulla! Sen voimalla viitsii ja haluaa kirjoittaa lisää! Penni myös kiittää! <3

   Poista
 3. Sanattomaksi vetää noi luontokuvat! Siis vau :o! Teillä menee kyllä maasta käsittely hyvin, osaako Penni jotain muuta esim. istua? Videoita sitten jatkossakin! Hyvä postaus, teillä menee Pennin kanssa hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin opettaa Pennin menemään maahan ja istumaan, mutta vielä se ei osaa :D Penni osaa (silloin kun sattuu haluamaan) nostaa vasemman etusen käskystä! Samaten etu- ja takaosakäännökset onnistuu välillä! :)

   Poista