Sivut

19. elokuuta 2016

Havaittavissa muutosta?
Oli pakko saada laitettua kuvia vierekkäin ja koittaa verrata niitä. Toki suurin muutos näkyy vuoden takaisessa kuvassa, mutta mitä meinaatte...

Onko muutosta toukokuun ja elokuun välisessä kuvassa?

On jotenkin haastavaa yrittää itse nähdä suuria muutoksia. Penni on täydellinen, oli se sitten pullea tai laiheliini, kenties asia olisi eri jos tähän laittaisi itsestään kuvia. Väliin olisi vielä voinut tunkea helmikuussa otetun kuvan, mutta koska talvikarva hämää mukavasti niin jätin sen tekemättä.

Meinaan... Jos jossain kuvassa Penni näyttää nallelta niin siinä.


9 kommenttia:

 1. Vau, mikä kehtiys! :o Hieno Pinni! :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis Penni... :| Kiitos puhelin! :D

   kakskorvaa.blogspot.fi

   Poista
  2. Pinni Penni :D mutta hyvä että kehitystä nähtävissä!

   Poista
 2. Kyllä huomaa kehitystä, se on selvästi saanut lihasta! :) Ei vois parempaa kotia toivoa Penni, olet niin huolehtivainen omistaja </3 On niin ihanaa huomata, kuinka oikeasti jaksat panostaa poniisi ja oikeasti välität siitä. Aivan ihana postaus, kaikkea hyvää jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Anki! <3 Hienoa, että lihaksisto alkaa näyttäytymään :D mutta kiitoskiitos tuhannesti tästä positiivisuuspommista! :)

   Poista
 3. Aika moinen kehitys! Penni näyttääkin aik hyvältä! Hyvä postaus!

  VastaaPoista
 4. Siis multa loppuuu sanat tässä kohtaa?! Ihan järkyttävän suuri muutos,ensimmäinen, joka pisti silmään, on Pennin yleisilmeen muuttuminen. Se näyttää paljon iloisemmalta ja pirteämmältä, mitä vuosi sitten! Toukokuustakin on kyllä muutosta tullut ihan hurja määrä, oot tehnyt superhyvää työtä tuon ponin kanssa :D!
  Masu on myös pienentynyt, vaikkei se läskiltä mielestäni noissa 2015 kuvissakaan näytä :D Lihaksia alkaa tosiaan näkyä ja koko ponista huokuu ystävällisyys ja tyytyväisyys ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ole koskaan kuvissa näyttänyt läskiltä, etuprofiili olisi ehkä parempi sen vertailuun! Ihana kuulla, että oikeasti muutosta on tapahtunut ja eniten iloiseksi saa, että huomaat sen yleisilmeen muuttuneen! Mä huomaan sen jokaisessa arjen askareessa jonka sen kanssa tänä päivänä teen :) Silloin ei niin utelias, nykyään tosi utelias!

   Kiitos huimasti kommentistasi Matzu <3

   Poista