Sivut

22. elokuuta 2016

Yhteistyöpisteet pyöreä nolla

Viikonloppuna tuli hypeltyä kunnon esterataa (kuvatkin hyppypäivältä), tosin omasta mielestäni huonoin tuloksin. Poni ei vain ollut yhteistyökykyinen ja toisaalta ehkä oma asenne ei ollut niin kohdillaan kuin olisi pitänyt. Lauantaina sileätyöskenneltiin vähän ja kuski sai taas uusia ulottuvuuksia ratsastamiseen. Joskus sitä vain haluaisi todeta silti, että miksi tätä harrastusta oikeasti jaksaa.

Koskaan kun ei voi olla edes hyvä. Aina voi parantaa.
Tyylinäytteitäkin oli saatu kameralle ikuistettua!


Pennillä on tässä jotenkin harvinaisen söpö ilme! :D
Itse hypyt olivat kuitenkin monesti tosi kivoja! Pennillä on oikeasti mukava hypätä jos se edelleenkin oikeasti liikkuisi eteenpäin. Tätä rataharjoitustakin tehtiin oikeastaan sen takia, että saisin osviittaa, kannattaako tuon kanssa edes yrittää lähteä kisoihin hyppäämään. Taidan jättää asian muhimaan.

Tai lähden kepparilla. Se ainakin liikkuu.

Mutta koska lauantaina oli jälleen mahti keli käydä kuvailemassa, saatte vielä nauttia muutamista luontokuvista!

 1                                                                           2

 3

4                                                                               5

6

7

8

9

 10

 Löytyikö suosikkia?

4 kommenttia:

 1. Ihan kivan näköistä menoa, hauskoja kuvia on kyllä saatu ikuistettua susta ja Pennistä! Nyt vaan sinne kisoihin kokeilemaan, kyllä te selviitte sieltä hengissä edes jotenkuten ;)

  2,3,9 oli lempparit luontokuvista, varsinkin kakkonen oli jotenkin yllättävän koskettava. Myös kolmas ja yhdeksäs kuva olivat ihania :3

  Pörheää Menoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta on turha lähteä myöskään kokeilemaan hengissä selviämistä jos poni ei liiku :D mutta hyvä kun jotkut kuvat miellyttivät silmää :) iso kiitos myös kun jaksat aina huomioida kaikki postaukset kommentilla! Arvostan! :)

   Poista
 2. Hyviä kuvia ja hyvä postaus! Suosikki kuvani on kyllä ehdottomasti 2. kuva! Penni on kyllä kivan näköinen poni´, muttei tosiaan tuo yhteistyö taida olla parhaimmillaan.

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon jotenkin että satulan vaihto voisi myös vähän parantaa työskentelyä.. Saa nähdä, kuulette uudessa postauksessa lisää :D Ja hienoa, että suosikki löytyi ;) Arvostan myös sinun jaksamista kommentoida postauksiini, syvä kumarrus!

   Poista