3. elokuuta 2016

Meiningin päivitys


Kuvasaldo on viime päiviltä ollut hyvinkin puutteellista, kyllä sen heti huomaa ettei ole sitä kuvauskaveria tallilla. Pelkkiä ponin pärstä kuviakaan ei kukaan jaksa katella, eikä meille nyt olekaan tapahtunut mitään maata mullistavaa. Tosin kerrottavaa on, nyt kun vihdoin sormeni pääsivät sauhuamaan.

Viimeksi puhuin teille suitsien ja satulan myymisestä ja ensimmäiseksi mainitut lähtivätkin alta aikayksikön uuteen kotiin. Nyt olenkin sitten metsästänyt omaan silmää miellyttäviä, laadukkaita suitsia. Satula käväisi sovituksessa Tornion suunnilla, mutta palasi takaisin. Meille puolestaan jäi käteen Mustangin yleispenkki Satulasopista.

Kuitenkin nyt kun näin itse kuvia ratsastuksesta tuolla uudella satulalla, en olekaan niin tyytyväinen kuin ensimmäiseksi olin. Tuntuu, että istun kamalasti takakaarella, eikä polveni osu kohdalleen tässä satulassa. Voittekin siis analysoida kuvista oman mielipiteenne. Nean kanssa kuitenkin jo suunniteltiin kompromissia satuloiden kanssa ja jos vain asiat menevät niin kuin ajateltiin, meillä on kohta koulusatula! Toivotaan niin.Koulusatulan myötä en luopuisikaan edellisestä Barnsbystä, vaan pitäisin sen meillä hyppysatulana, se kun ei kuitenkaan täysin huonokaan ole. Tuo satula on ollut loistava hyppäämisessä ja sen alle menee romaanikin, joten eiköhän sillä pärjäisi ne kerrat kun aitoja aikoo hypätä. Jonain päivänä ehkä sitten olisi rikas ja poni sen mallinen, että estesatula olisi paikallaan... Ja pysyisi paikallaan.

Tämä asia nyt kuitenkin auki, pakko se kuitenkin on tänne kirjoittaa kun mieltä ei mikään muu sitten painakaan kuin tämä hitonmoinen satulastressi.


Tämän päiväinen ratsastus olikin harvinaisen hieno, sillä jouduttiin kerran juoksemaan talliin kun ukkoskuuro yllätti. Alunperin en aikonut kentältä häippästä, mutta pelkotaso nousi niin korkealle, etten enää kyennyt jäämään sinne ravailemaan. Pennin mielestä tuollainen pelkurointi oli aivan turhaa, sitä kun ei jaksanut kiinnostaa. Tukka kastui, eikä sen jälkeen olisi enää millään halunnut työskennellä. Mentiin silti. Pakkohan sitä oli saada lihakset liikkumaan eilisen melkein vapaa päivän jäljiltä.

Pilvet olivat kyllä mahtavan näköisiä. Meidän kohdalla paistoi aurinko ja vieressä rätisi ukkonen. Kieltämättä nättiä katseltavaa, vaikka tuo luonnonilmiö kyllä saa minut kumartamaan syvään.


"Menisköhän tää koht ohi?" Jep, ratsastaja keskittyy oleelliseen.
"Mielipiteeni tähän asiaan on ehdoton ei."

Hain tänään myös odotetun paketin, jossa tuli oikeastaan mulle uutta tavaraa. Paketti saapui Viljar Shopista. Sain jo aikaisemmin Horzelta tilaamani ratsastushousut, jotka ikuistin myös teille kun kerran muistin. B Vertigon polvipaikkaiset housut saavat v.i.p kohtelua ja ovat vain parempaan käyttöön. Kannukset ja niihin ostetut remmit pääsevät meidän kunnon koulutreeneihin mukaan ja uudet kuolaimet testiin. Kuolaimet ovat Globuksen bridongit, koska niissä on tuo rengas paljon pienempi, testataan olisiko se parempi. Niissä on myös tuollainen kielentila, joten toivotaan, että poni tykkää.


Mutta koska jokainen poninomistaja tarvitsee joskus myös lomaa, minäkin pidän viikonlopun vapaata talleilusta ja jätän Pennin ihanalle tallikaverilleni. Tämä lupasi Pennin ratsastaa kunnolla, joten jännityksellä odotetaan ensi viikkoa, että millainen poni on. Tiedossa on ensi viikolla estevalmennus, jonne samainen tallikaveri lupasi meidät ottaa mukaan. Estevalmennuksen pitää samainen nainen, joka piti aikaisemmankin tunnin (lue lisää täältä). Nea toivon mukaan lähtee ikuistamaan tunnin, joten eiköhän sieltä saada seuraavaa materiaalia.

Jos ei, niin sitten varmaan näette niitä niin-paljon-nähtyjä ponin turpa kuvia.

6 kommenttia:

 1. Ihana Penni ♥ Kirjoitat niin mahtavasti, sun postaukset on mielenkiintoista! Kuvat on Hienoja myöskin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ratsastuskuvat ovat Nean käsialaa yleensä, joten iso kiitos sinne päin! :) mutta kiitän myös itse ja Pennikin niiaa! ;)

   Poista
 2. Hienoja kuvia! Hyvä postaus! Ihana Penni!

  VastaaPoista
 3. Ootte Pennin kanssa mahtava pari. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan mitä uusi paikka tuo tullessaan, pistetään taas koetukselle meidän yhteinen luottamus!

   Poista