Sivut

11. joulukuuta 2016

Adventtikalenteri - Luukku 3

Penni täällä terve!

Olen kuullut minua sanottavan kaksijalkaisen toimesta välillä someponiksi ja kovasti olen koittanut pähkäillä, että mitä se meinaa. Nyt kun näin tämän lukijajoukon, tiedän mitä tuo on tarkoittanut. Olen harvinaisen otettu ja hirveästi haluaisin kumartaa teille kaikille, mutta sellaista asiaa ei vielä ole opetettu.

Tosin vahingossa saatan välillä kumarrella ihan vain herkun toivossa. Kukapa nyt ei ruoan eteen tekisi mitä vain. Paitsi ehkä töitä.

Tulin kertomaan teille pienesti arkielämästäni ja suurista mielipiteistä mitä minulla on. Toivon, että mahdollisimman moni muukin kaviokas samaistuu näihin, sillä en haluaisi missään nimessä olla ongelmieni kanssa yksin ja eikös isolla lössillä saatais asioita sitten muutettua? Sitä minäkin, joten kaviota pystyyn jos samaistut joihinkin asioihin!


Olen tässä heinää natustellessani aina välillä pohtinut, kun kaksijalkainen juuri sillä hetkellä hakee minut sisälle, että eikö meille poneillekin saataisiin sellaisia työaikoja? Tiedättekö, että vaikka häntään roikkumaan laatta "En ole tavoitettavissa kello aamu kuuden ja ilta yhdeksän välillä". Minusta tällainen järjestely soisi todella paljon paremman sauman sille, että voisin syödä juuri silloin kun haluan.

Toki on aina tosi kiva kun kaksijalkainen liukastelee tarhan portille ja tiedän, että sillä on mulle taskussa aina kaksi palaa porkkanaa. Ensin saan sen yhden palan ja sitten kun riimu on pujotettu tämän mammutin poikasen päähän, saan sen toisen palan. En ikinä unohda sitä päivää, kun tuo oli unohtanut ottaa kaksi palaa sitä porkkanaa. Suosittelen jumahtamaan siihen paikkaan. Tosin ei se minun tilanteessa auttanut, mutta ehkä jollakin auttaa!

Oletteko muuten ikinä miettineet miksi me kaviokkaat edes teemme töitä? Joojoo, maha kasvaa jos ei tee duunia, mutta hei haloo ihan oikeesti. Minä osaan liikkua vesilaarin ja heinälootan välillä ihan sujuvasti isommallakin mahalla. Niin osaa varmasti moni muukin. Ainakin pihattokaverini osaavat. Ne tosin joskus jopa juoksentelevat innoissaan menemään. En ymmärrä tuollaista vapaaehtoista juoksemista. Ei ole ihan mun juttu sellanen.

Mutta se vasta hauskaa onkin kun tajuat, että vietetään maastakäsittelypäivää ja kaksijalkainen haluaa juosta sun kanssa! Siinä sä voit rinnalla hölkkäillä rennosti kun toinen puuskuttaa naamapunasena ja toteaa, että oispa neljä jalkaa niin kuin mulla. Minusta on tosi hauskaa tehdä tolleen yhdessä töitä! Tulee sellanen jotain saavuttanut olo! Ihmisen liikuttaminen on ihan kivaa, maasta kavioin.

Jotta ette nyt ihan saa huonoa kuvaa blogin päätoimisesta ylläpitäjästä, niin kyllä mä välillä vähän hellinkin sitä rapsuttelemalla olkapäästä ja tykkään tosi paljon, että sillä on sormet, jolla se voi kanniskella mulle kaikkea hyvää. Nimenomaa syötävää, minusta ne uudet satulat ja sellaiset voisi ihan hyvin jättää pois. En tarvii, kiitos vain. Herkuilla voisi elää jos minulta kysytään. Kaksijalkainen on myös välillä tosi mukava kun se löytää jotain tosi ihania rapsukohtia! Sitten mä välillä aina näytän, että tuosta vielä ja tuosta...


Mutta sitten se aina lopettaa senkin kesken! Aina.

No, ainakin yritin luoda teille positiivisempaa kuvaa, mutta tiedä sitten onnistuinko pilaamaan tuon maineen. Enpä pahoittele turhasta. Mitä nyt osasin lukea itse tekstejä niin on minuakin loukattu ja syvästi. En ihan hevillä tätä asiaa kyllä sulata, että toinen kutsuu minua mammutiksi.

Kaksijalkainen huutelee tähän väliin jotakin, että mainitsin itse itseni jo mammuttina, mutta enpä kuule moista. Välillä se karjuukin mulle, enkä mä ikinä kuule vikinää pahempaa.

Taidan silti haluta poistua suosiolla paikalta, jotta se kehtaa myöhemminkin kirjoitella kuulumisia.

Minä voisin opetella joskus kirjoittamaan eläinsuojeluviranomaiselle. Tuosta työaika jutusta meinaan...

12 kommenttia:

  1. Tosi hyvä postaus Penni! Tätä oli tosi kiva lukea, eikä tämä ollut liian pitkäkään vaan just sopiva. Pitäneen tähän vielä mainita, että oot tosi kaunis poni, vaikka et aina sitä taida luonteeltas olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Aino! Minä melkein luulin, että raapustin teille romaanin, jota kukaan ei lue. Se kuitenkin sisälsi tärkeitä ponimielipiteitä. Mutta ei kai täällä kukaan ole kaunis luonteeltaan? Minusta elämässä pitää pitää puolensa. Mutta toki tiedän, että olen tosi nätti ja aina kuulenkin siitä.

      Minusta vain jokaisesta kehusta ansaitsis myös herkun. Joten oisko sulla porkkananpalaa?

      T. Penni

      Poista
  2. Haha, hienosti kirjoitettu, Penni! Ja sano kuule Janitalle, ettet näytä yhtään mammutilta - meidän koira näyttää :D Työajat kelpais kyllä mullekin - en olis tavoitettavissa ajalla 00.01-00.00 >D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Matzu! Minä kerron asian eteenpäin! Mutta tuokin järjestely työajaksi sopisi! Yöllä kuitenkin olen valmis töihin, paitsi sillon kun olen nukkumassa!

      T. Penni

      Poista
  3. Linkkasit blogisi minulle joku aika sitten, ja minä valitsin sinun blogin top 3 suosikikseni! :)
    Toivoisinkin nyt sinun kirjoittavan esittelyn blogistasi, jota voin käyttää oman blogini ''top 3 linkatut blogit'' postauksessa. Voit joko kirjoittaa sen tämän kommentin alle tai meidän blogin puolelle kommenttiin. :)
    Esittelyssä toivon sinun kertovan ainakin itsestäsi ja hevosestasi, sekä blogista yleisesti, mutta tietysti saat tehdä siitä oman näköisen ja kertoa ihan mitä haluat! :)
    Kerro myös saanko käyttää banneria/kuvia blogistasi esittelyyn?
    Vastaathan mahdollisimman pian! :)
    -Saara / http://anselminaskeleet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Hei! Linkkasit blogisi joulukuun alussa blogiini ja nyt kävi niin, että blogisi päätyi top 5-listalle! Onnittelut!

    Voisitko mahdollisimman nopeasti kommentoida blogini uusimpaan postaukseen ja kirjoittaa vähän pidemmän esittelytekstin hevosestasi, itsestäsi ja blogista, romaania ei kuitenkaan tarvitse kirjoittaa! :D

    Kerro myös, saanko käyttää banneriasi esittelyn yhteydessä. :)

    Aada // www.ystavanihevonen.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. En kestä:'D Ihan superhauska postaus, just sitä, mikä tässä sun blogissa on niin mahtavaa, Janita! :)<3
    Ja sitten Pennille terkut kaveri kaviokkaalta:
    "Moro Penni!
    Mä oon Pilleri, ja oon kyl iha täysin samaa mieltä tosta työajasta. Munkin ihminen (tai yks niistä), tää Siiri, hakee mut aina ulos jotai pällistelee tai kävelee siis JUST SILLON ku oon päässy syömään sisälle. Iha älytöntä touhua, en voi käsittää! Mä kyl osaan kävellä niinku ittekseniki, nii ei mua nyt eriksee tartte kävelylle viedä. Ihme romantikko toiki eukko!
    Mä itse tykkään kyllä työnteosta, mut joskus se on tosi rasittavaa, ku mä oon katto ratsastuskouluheppa, ku ihmiset ei snaijjaa niinku mitää. Sit mä aina käytän tilaisuuden hyödykseni ja rupeen olevinani kattelemaan estenurkkaa tai ovipäätyä maneesissa, se on iha huisin hauskaa ku ihmiset menee iha pähkinöiks ku nostan vaan pään ja pistän korvat tötterölle !! Kokeile säki sitä, mut muista, ettei oo tarkotus tiputtaa ketää ettei niitä satu, kunha vaa pilailla vähä niitte kustannuksella. Hehe!
    Toivottavasti säki saat jouluna jotai herkkuja, Siiri lupas jo tuoda mulle jotai spessuu! Hyviä jatkoja, Penni!
    - P"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että täällä on muitakin polleja samaa mieltä! Toivottavasti allekavioit sitten jos vien työasiaa eteenpäin! Saataisiin jotain aikaiseksikin!
      Ratsastuskoulukokemus mullakin ja pakko kyllä myöntää, että mun asenne on sen jälkeen muuttunut tohon työntekoon, vaikka välillä mullakin muut ratsastaa eikä vain tuo oma kaksjalkanen. Kyllä mä sille aina vähän mökötän ku se lykkääkin ohjan päät jollekin muulle kuin itselleen. Mutta kuulostaapa hauskalle, että saat ihmiset jännittymään noin helposti! Hitto kun mulla ei oo tollanen tepsinyt, vaikka välillä jopa otan spurtteja kun säikähdän tallin leijonakissaa!
      Ikinä en ketään huvikseen tiputtele, ei kuulu tapoihin, onneksi ei sullakaan. Pilailu on kyllä hauskaa, varsinkin vesiämpärin kippailu tallinkäytävälle! Hähää lisätyötä omalle harjaajalle!

      Pistämpäs omalle toivomuslistalle jouluherkut, toivottavasti kaksjalkanen lukee tämän ja ymmärtää tuoda jotain tosi hyvää! Kiitos vinkistäsi!

      Hyviä jatkoja sinullekin Pilleri!

      T. Penni

      Ja kaksjalkanen allekirjoittaa lukeneensa Pennin toivomuksen :D Kiittää samalla kehuista syvällä kumarruksella!

      Poista
  6. Haha, ihana postaus! :D Muutenkin todella kiva blogi sinulla! Taisit saada uuden lukijan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi lisää lukijakuntaa! Tervetuloa seuraamaan meidän arkea! Ja kiitoksia, Pennillä nyt on noita mielipiteitä.. :D

      Poista