4. heinäkuuta 2016

Uran pöllyttäjä


Torstaisen jumituksen jälkeen päätettiin, että otetaan Penniä korvista ja väännetään uudella asenteella perjantaina. Näin teimme ja koin taas niin suuria ahaa-elämyksiä sekä onnistumisentunteita, että toteampa omistavani maailman hienoimman kouluponin. Penni oli ihana, hyvin avuilla, vaikkakin kuumuuden takia vähän tahmeahko aluksi. Poni kuitenkin toimi mallikkaasti, eikä ratsastajakaan ihan vain matkustanut.

Hien määrästä päätellen duunia tuli tehtyä oikeasti ja olin totaalisen tyytyväinen jopa oikean kierroksen vaikeampaan laukkaan. Penni poikittaa kamalasti tähän suuntaan, koska selkeästi se on siihen suuntaan jäykempi. Ratsastaja voisi siis katsahtaa peiliin ja opetella ratsastamaan myös itselleen vaikeampaa kierrosta.

Koska kuvasaldo on kattava, kiitos ihan mahtavan kuvaajan, saatte nauttia suuresta kuvasaldosta alempaa ja olla lukematta mitä turhempia paapatuksia, koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.
6 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! Ihania kuvia. Paikoittain Penni näyttää menevän tosi kivasti ja poni on kyllä nätti tapaus!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ajoin poni alkaa näyttämään jo ihan kouluponilta, vois toi ratsastajaki yrittää.. :D mutta kiitos! Pennikin kiittää ja toteaa peiliin katsoen, että kyllä hän on nätti!

   Poista
 2. Teillähän menee pätkittäin ihan valtavan hyvin, upean näköistä touhua myös sun osalta! Ootte kyllä niin hyvä pari tuon ponin kanssa, että kyllä teidän kelpaa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjan valtavista kehuista! Nää pistää aina hymyn huulille :)

   Poista
 3. Vaikutat niin kivalta ihmiseltä, ja ratsastajalta, siis superhyvältä ratsastajalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli hämmennys... Kiitän :D puska tasolla mennään vielä vaikka poni osaaki:D

   Poista