Sivut

19. tammikuuta 2018

Luonnonrauhaa ja liian suuri ponin pää


Toivottavasti pääsisi tässä piakkoin kuvaamaan Penniäkin, nyt kun tuota lunta satoi ja maisemat ovat vähän kivemman näköisiä. Sitä ennen jaan teille kuitenkin näitä luontokuvia, jotka osa varmasti on nähnyt Instagramin (@JNV.photo) kauttakin. Pennistä nyt kuitenkin saa aika mukavia kuvia tähän aikaan vuodesta kun se ei vielä näytä kuoriutuvan munan kuoresta. Meinaan vain, että kun se karva alkaa tummumaan varmasti taas kevään mittaan, niin minusta se näyttää ainakin vähän kuoriutuneelta tipuselta.Muutenhan meillä menee ihan hyvin. Treenit ovat jääneet edelleen niiden kelien takia, mutta kenties tästä pikku hiljaa pääsisi tekemäänkin jotakin! Eilisen tunnin tosin jouduin jättämään kipeyden vuoksi, mutta jos tänään uskaltautuisi tallille kokeilemaan Pennin uusia suitsia. Kyllä, ostin sille jälleen uudet suitset, mutta älkää huoliko; olen edellisiä kyllä myynytkin.Suitset ovat Premiera merkkiset, todella kauniit koulusuitset. Tai koulusuitsiksi niitä itse kutsuisin, koska niissä on pyöristetyt nahkahihnat. Leukahihnaa noissa suitsissa ei ole, mutta mullahan on omasta takaa jo PS of Swedenin leukahihna, jonka saa kiinni sitten tarvittaessa. Ainoa asia mikä itseäni nyt juuri huolettaa on, että suitset ovat cob kokoa ja silmääni ne näyttävät aika pieneltä. Saa siis nähdä menevätkö ne Pennin päähän. Jos eivät, täytynee koittaa sitten myydä ne ja ostaa ne full kokoiset tilalle.

Suosittelen kaikille, että hankkikaa sellainen hevosen pää, johon ei tarvitse kokoa aina arpoa. Tai mittailla armottomasti. Minä en ainakaan jaksa mittanauhan kanssa pelleillä.

Mutta niistä kenties enemmän illemmalla. Jollei nyt käy oikeasti niin, että ponin pää onkin liian suuri.Mutta kertokaahan toki mielipiteenne näihin kuviin! Niitä on aina mukava kuulla!

12 kommenttia:

 1. Siis wau! Ihan törkeän upeita kuvia, suu pyöreänä niitä täällä katselin! Ihania!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan tunnelmallisia kuvia, olen näitä jo sun ig:ssäkin ihastellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun seurataan sielläkin suunnalla :D ja kiitos :)

   Poista
 3. Mielettömän hienoja nää kuvat! Ja jälleen kerran todella kivasti kirjoitettu postaus, pisti kyllä hymyilyttämäänkin ainakin tuossa "hankkikaa sellainen hevosen pää, johon ei tarvitse kokoa aina arpoa" -kohdassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eihän nyt tuosta lauseesta saa nauraa; se oli oikeasti vinkki :DD noei, kiitos ihanasta kommentista ;)

   Poista
 4. Vau! Todella kauniita kuvia! <3

  VastaaPoista
 5. Todella upeita kuvia! Erityisesti tykkään noista tähtitaivaasta otetuista kuvista, älyttömän hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähtien kuvaaminen on ihan parasta! Ihanaa, että pidät niistä :)

   Poista