Sivut

1. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, vanhat kujeet


Joulu meni, lumet suli ja uusi vuosikin vaihtui. Meille uudenvuodenaatto tarkoitti aamupäiväistä ratsastustuntia ja totaalisesti hommiin joutuikin. Sekä kuski, että poni. Penni oli kenkkuiluista huolimatta tosi mukava ratsastaa, ainahan meillä se sama ongelma on; käsijarru saattaa hirttää kiinni.

Ei tainnu olla ratsastajan pyytämä pysähdys...


Pitkästä aikaa sain myös kameraan tarttumaan jonkun ja kuvasaldo on jälleen suurempi kuin hetkeen. Mutta ehkäpä tekin nautitte vähän suuremmasta kuvasaldosta näin heti alkuvuodesta. Kuvaajana toimi poikaystäväni, jolle kirjoitan tähänkin kiitokset. Onnistuneita otoksia tuli ihan liikaa! Välillä niinkin tosin.Wannabe vuonis?

Pimeä vuodenaika ei tosin helpota tämän pienimuotoisen motivaatiopulan kanssa. Penni lomailikin jouluna pari päivää ja viime viikkokin sujui aika letkeissä tunnelmissa. Poni tuntuu silti paremmalta kuin ennen joulua, vaikkakin sen mielestä minä voisin hyvin kantaa sen pään. Laukasta on alkanut kuoriutua todella näyttävää, Penni jopa nostelee jalkojaan ylös, eikä vain laukkaa hirvimäisesti eteenpäin.

Tilannekuvana laukannosto


Ratsastaja puolestaan taisteli jumalatonta kuumuutta vastaan ja lihakset huutavat hoosiannaa tuollaisen treenin jälkeen. Pakko silti kehuskella asialla, että kyllä vaan on toi istunta ihan huimasti parantunut tässä ihan kuukausien sisällä. Katse on edelleen kiinnittyneenä korviin ajoittain, mutta ainakin tiedän milloin poni kuuntelee minua, eikä ympärillä tapahtuvaa.Sain tuossa myös Ruskein silmin -blogista haasteen, joka käsitteli asiaa "Hevoseltani olen oppinut...".
Mitä mieltä olette, toteutetaanko moinen näin heti alkuvuodesta?

Sen kummempia kuulumisia mulla ei ole jakaa. Kunhan tässä taas pääsisi arkeen kiinni näiden hässäköiden jälkeen, saattaisin saada taas kirjoitussuonistani otteen. Toisaalta on ihan hyvä pitää välillä pienimuotoista taukoa tästäkin hommasta, jotta mielenkiinto säilyy vielä tänä vuonnakin.

Toivottavasti siis tämä vuosi tuo tullessaan paljon uusia, hienoja kokemuksia.
Hehkein uudenvuoden hymyTeille toivotamme onnellista uuttavuotta, toivottavasti
vuoteenne tulee sisältymään mahtavia elämyksiä!


12 kommenttia:

 1. Toteuta vaan se hevoseltani olen oppinut-haaste Kuulostaaa mielenkiintoiselta. Ja parempihan se, että on liikaa onnistuneita kuvia, kun niitä voi sitten käyttäää tilanteessa, jolloin ei ole johonkin postaukseen kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytynee siis ottaa aikaa ja tehdä ;) Mutta joo, olin kyllä niin positiivisesti yllättynyt, kuinka ihania kuvia tuli :D Joutui karsimaan jo hyvistäkin huonoja pois! Hirveetä :D

   Poista
 2. Tosi onnistuneita kuvia, vau! En muista montakohan kertaa olen sanonut mutta olette kyllä hieno pari! Olisi tosi kiva lukea tuo haaste vaikuttaa mielenkiintoiselta enkä ole koskaan tuollaisesta kuullutkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan siis kirjoitettavaksi tuon haasteen ;) Mutta kiitoksia ihan hurjasti! Kuvaajakin kiittää kehuista :D

   Poista
 3. Ompas muuten kiva vesileima näissä kuvissa! Todella onnistuneita kuvia kyllä :) Oikein hyvää uutta vuotta sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tarpeeksi piiloutuva, ettei aina itsekään nää koko leimaa :D Mutta kuvaaja kiittää, ponille lähetän kiitokset myös hyvistä poseerauksista! :D Ja kiitoksia! :)

   Poista
 4. Oi hitsi, Penni on niin sikamageen näkönen laukassa! Olette kyllä saaneet tuota pehmeyttä ja pyöreyttä ihan hurjasti lisää! :o Ravilta mitään pois ottamatta siis, mutta on nuo laukkakuvat kyllä mun ehdottomia suosikkeja (+ pakko antaa pientä krediittiä myös tuosta uudenvuoden hymystä ;) ) Kyllä mulle kelpaa tällaisia kuvia täynnä oleva postaus ihan mukisematta, ehdottomasti!
  Ja tee ihmeessä tuo postaushaaste, olisi mukava lukea :) Itsekin tykkäisin ottaa osaa, mutta ei ole omaa heppasta, niin kysymykset eivät oikein osu minun kohdalleni. Onneksi postaushaasteita kuitenkin kiertää monenmoisia ja itsekin voi tarttua sopivimpiin! :)
  Ihanaa ja menestykästä vuotta 2017 teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin suosikit on nuo laukkakuvat kun poni on niiiin mahtavan näköinen! Ehkäpä Pennikin vihdoin on kasvattanut niitä piilolihaksia :D Ja hyvä ettei tälläinen megakuvapostaus ollut floppi! Vähän pelkäsin :D

   Mutta juu postaushaaste on tekemislistalla, täytyis kehittää kuvamateriaali vain kuosiin jne :D Täytyisi kehittää joku haaste, minkä kaikki voisivat tehdä! Niihin törmää harvemmin :(

   Kiitoksia toivotuksista, lähetän private toivotukset teille ;)

   Poista
 5. Todella hienoja kuvia! Joo tee tuo haaste, olisi kiva lukea sitä.
  Oikein hyvää uutta vuotta sinnekkin! :)

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia! Oottepas te kehittyny huimasti, ilo katsella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaaja kiittelee jälleen :D Mutta kiitoksia kovasti, olen otettu kehuista! :)

   Poista